Coca Cola'nin Değişik Yahudi Bölgelerindeki Reklami.

fetihyapým

New member
COCACOLA.jpg

COCACOLA1.jpg

allah mekanını cennet eylesin bize bu bilgileri verenin.yoksa biz müslümanlar farkında olmadan birbirimizin kanını içermişiz.

ne yazık düşülen şu hallere bakın.Kardeşim paylaşım için Allah razı olsun resimleri kaydettim ve çevremdeki herkese gösterip uyaracağım.......

Allah razi olsun sizden,kaba saba biseyler biliyorduk ama bu en inandirici olaniydi,ne yazik ki, bilmeyerek defalarca icimisiz insallah affedilenlerden oluruz....

eminim ki herkes coca cola yı içiyordur.inşallah herkes bu pis şeyleri daha içmez.bir sorum olacak benim :coca cola nın anamını tam bilen var mı.bu konuda ki cevaplarınızı bekliyorum sabırsızlıkla

coca cola'nın bu rezaletini duyduğum andan beri çevremdekileri uyarıyorum ama nedendir bilmem umursamıyorlar.şimdi bu resimle birlikte anlatmayı denicem inş.bu kez birilerini engelleyebilirim.

Bende Bu Resimleri Dosyama Indirdim Coook Aci Verici Bir Durum Bizler Hale Uyuyoruz Ve Kendikendimizi Elestirmekten Baska Bir Ise Yaranamiyouz

coca cola'nın bu rezaletini duyduğum andan beri çevremdekileri uyarıyorum ama nedendir bilmem umursamıyorlar.şimdi bu resimle birlikte anlatmayı denicem inş.bu kez birilerini engelleyebilirim.

BOSUNA DENEME kardes BIZIM MILLET UYANMAZ ZEVKLERINDEN mahrummu kalsinlar bizler öyle hale gelmisizki nefis ne istiyosa onu yapiyoruz (HAA UNUTMADAN kola Turkayida yahudiler almis duydum )

ne yapsakta millet uyansa

ne yapsakta millet uyansa

BOSUNA DENEME kardes BIZIM MILLET UYANMAZ ZEVKLERINDEN mahrummu kalsinlar bizler öyle hale gelmisizki nefis ne istiyosa onu yapiyoruz (HAA UNUTMADAN kola Turkayida yahudiler almis duydum )

Geri