aklý selim
Mesajlari Onaylanacak
Nurcu kardeşler karaoğlanı nasıl bilirdiniz?
Son Konular
hizmeti geçmiş bir "abdAllah" dı,bu boyuttaki hayatını tamamladı.inşaAllah cennet boyutunda yaşar ebedi,her abdAllah...
ps. : Nurcu değilim.Ama Fetullah Hoca'yı da çok severim.
Sevgi ile...
ben dedigim gibi yine diyorum ben nurcuyum ben gazaliciyim ben kadiriciyim dogrusu bu allah dostlarindanim biz sadece gördüklerimize sahitlik edebiliriz duyduklarimiza kesin gözüyle bakamayiz tabi bu durum bugun icin gecerli cennet ayaklar altina düstümü derken bir insani bukadar asgilayabiliriz görmedigimiz halde kalbini yaripta bakmadigimiz halde...allah rahmet eylesin
fethullah gülene yakınlığın gözden düşme,irtica kampanyalarında hedef gösterilme nedeni olduğu bir dönemde,ecevit ısrarla fethullah gülenle dostluğunu hiç kesmemişti!O nedenle nurcu kardeşler dedim!
bunlar parca parca verilip ne yapilmaya calisiliyor allah insanlara bu gibi atiflarda bulunabilecegimizden bahsetmiyor otur oturdugun yerde bu gibi fenaliklar yapma diyor artik kabaca tabiriyle bunu diyorum ve allah rahmetiyle diledigini affeder diledigini affetmez allah affederken sen allahtandami büyüksünde yargiyi bir cizgide ciziyorsun yapmayin allahaskina yaaaaaaaaa
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.