Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Zihniyete Karşi Birlik Olalim

aslan2

New member
Web sitesi
www.kayipkuran.com
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan, Türkleri barbarlıkla suçladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Yerleşkesi'nde 'Türkiye'mizin çağdaşlaşma sürecinde laiklik' konulu toplantıda konuşan Saylan, Türk milletinin tarih boyunca hep yakıp yıktığını öne sürdü.

Türkan Saylan, çocukların namaz kılmasını değil, bale yapmasını istediklerini söyledi.
Bunun bir alışkanlık haline geldiğini iddia eden Saylan şöyle konuştu: "Biz Türkler hep akın etmişiz; yakıp yıkmışız, başkalarının yaptıklarını yakıp yıkmışız. Şimdi kendi yaptıklarımızı yıkıyoruz. Nedir bu alışkanlık. Biz yakıp yıkmak için var değiliz. Biz yaratmak, geliştirmek ve çağın üstüne geçmek için varız."

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 14 Nisan'da düzenleyeceği mitinge destek talebinde bulunan Saylan, "ÇYDD olarak 14 Nisan'da Ankara Tandoğan'dayız. Yozlaştırmaya çalışanlar olacaktır. Aramızdan da çıkacaktır. Çağdaş, laik ve demokratik bir Türkiye'nin devamı için yapılması gerekenleri yapalım. Sesimizi duyuralım. Bir kişi bin kişiye, bin kişi binlerce kişiye ulaşabilir." şeklinde konuştu. Çocukların namaz kılmasını değil, bale yapmasını istediklerini dile getiren Saylan, şunları söyledi: "Türkiye'nin bölünmesine, ırkçılığa yönelmesine, binlerce yıl öncesinin Arap ve İran âdetlerinin gelmesine karşıyız. Çocuklarımızın sıra üstünde namaz kılmasını değil bale yapmasını istiyoruz. İnancın insanların iç dünyasında saklı olmasını istiyoruz."

Konuşmasında Gençlik Korosu'nu yöneten müzisyenin isminin Muhammed olmasından yakınan Saylan, "Gençlik Orkestrası'nı yaratan ve yöneten arkadaşımızın ismi Muhammed. Düşünebiliyor musunuz buradaki ironiyi?" yorumunu yaptı. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler nedeniyle Türkiye'yi zor günlerin beklediğini savunan Saylan, seçime katılacak partilerin sembolleri ile dalga geçti. Saylan şunları söyledi:

"İnsanlar okuma yazma bilmesin ki parmak bassınlar. Seçim kâğıtları at, eşek, arı ve kuşlarla dolu. Bilinir ki okuma yazma bilmeyen çoğunluktadır ve onlar ancak parmak basarak oy verirler. Onların ağaları, tarikat reisleri çağırır ve biz ata, eşeğe, arıya ya da kuşa oy vereceğiz derler. Böyle bir topluluk nasıl kalkınır? Böyle bir topluluk cahil bırakılmıştır. Bizi yönlendirmek isteyenlere, bizi koyun sananlara karşı dikkatli olalım. Bu ülkedeki insanları siyah-beyaz diye ayırmak, vatansever veya vatan sevmeyen hain diye ayırmak kimin haddine'"

Mühenna Kahveci'nin haberi

ZAMAN​

radikal

New member
Bu paçoz kadının her zamanki hezeyanlarından bir tanesi daha, yeni bir şey değilki. Bu sistemle, ana babasının bir günde cahil cühela takımından olmasını hazmedememiş, dolayısı ile cehalette kaldığından hala medeni olamamış, fikir fukarası bir zat olduğu bilen bir şey. çok görmemek lazım. Ne kadar çırpınırsa çırpınsın; olacak, olacaktır. (inşaallah)

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
Türkan SAYLAN'ı Çanakkale şehitlerine davet ediyorum...Bi baksın bakalım Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü bale yapan gençler mi;yoksa elinde Kur'an-ı Kerim'lerle savaşan anlı şanlı türk askerlerimizmi kurtarmış????

muhammet

New member
Türkan Saylan adlı bu şahsiyet ALLAH'IN rahmetin yoksun dinini bilmez imanını bilmez bir cehalet aynasıdır.radikalislam üstatla bcetin811 kardeşimede yerden göğe kadar katılıyorum.

khan19556

New member
"Sizden biri bir kötülük gördüğünde, gücü yetiyorsa eliyle düzeltsin. Yetmezse diliyle düzeltsin. Onu da yapamazsa, hiç olmazsa kalbiyle buğz etsin. Fakat bu, imanın en zayıf mertebesidir." (Tirmizi, Fiten, 11)
Bu hadisin yorumunda "elden murat devlettir, dilden murat âlimlerdir, kalpten murat avam tabakasıdır" denilmiş.

Şüphesiz böyle bir yorum güzel bir bakış açısıdır. Bununla beraber, toplumda görülen kötülükler karşısında, her insanın el olduğu yerler vardır, dil olduğu yerler vardır, sadece kalben buğz etmekle yetinebildiği yerler vardır. Mesela, TV yayınlarının kontrolünde devlet eldir. Programları tenkit eden vaizler, yazarlar birer dildir. Fakat el durumunda olanlar, sadece dil mertebesinde kalıyorlarsa, vazifelerini yapmıyorlar demektir. Konuşması lazım gelenler, sadece kalben buğz etmekle yetiniyorlarsa, imanın en zayıf mertebesindedirler anlamındadır.

Vazifemize göre yapabildiğimizi yapmalıyız.Haberdar ettiğiniz için Allah razı olsun.

Z

zeynep_hearty

Guest
efendimiz ne doğru söylemiş ..Cahil Cesurdur ...haddini bilmeyen .... türkan biyorsunuzdur muhakkak bir anlamını kraliçe demek sanıyorum en layık olduğu yer cehalet makamı ötesine ulaşmaya beyinsel, düşünsel, ve zihinsel olarak muktedir değil....(cehaletin kraliçesi)...boşuna kalem tüketmeye değmez ..selam ve dua ile..

mhmt

New member
bence neden geri kalığmızın resmi bu zihniyet.. forum olarak topluca bale yapalım olmazsa..:D gelişiriz işte..

yazık....senin dedin kalksa mezarından Allah bilir seni ilk ağaca ayakalrında asardı...

rusen_alp

New member
işte islamı reddedince ortaya bu çıkıyor, ceddine de söver , atasını da ...
Allah ıslah etsin...

radikal

New member
Hidayet Allah'ın (cc) elindedir. Fakat; bazılarının özellikle kalblerini mühürleyerek ortalığa bırakırki; ibretlik olunsunlar ister. Allah (cc) bu Din'e kafirleri dahi hizmetkar yapar, farkında olmaz bile kendileri. Bu tür hezeyanlar müslümanlar için daha güzel ve anlam kazanmaya başlıyor gün geçtikçe.

Mücahid

New member
Bu şahısla ilgili haberi stv de izledim.Zaten simasına bakarken Allah'ın ona nasıl bir ifade verdiğini görüyorsunuz.Geçenlerde sion ve masonlarla ilgili bi şeyler okudum ve hayretler içinde kaldım.Müslüman sandığımız göz önünde ne yahudi ve masonlar varmış.Ve inanın hepside bu yırtım yırtım yırtınan tabakadan.Başörtüsüne karşıduranlar,dini ve dindarı hor görme ve gösterme çabasında olanlar.Allah'u alem bu şahsında şeceresinde böyle bir şey çıkarsa hiç şaşırmam.

sinang

New member
zalimler için yaşasın cehennem!
Allah nurunu tamamlar..
Hey iman edenler!dininiz için çalış,mücadele verin.Sizler Allah'ın dinine yardım ederseniz.Allah'ta size yardım eder,ayağınızı kaydırmaz.
Allah'a iman eden,iyi işlerler yapan,ben müslümanlardanım!diyenden kimin sözü daha güzeldir?
Nefsimi elinde tutan zata yemin ederim ki,onları hak adına kötülükten men etmezseniz,sizde ahiretinizi kurtaramazsınız.
Cahiliye adetleri ayağımın altındadır.
Ben insanlar'la ilahe illallah deyinceye kadar,mücadele ile emr olundum.
İstikbal İSLAM'ındır..!şehid seyyid kutub

Mücahid

New member
Türkan Saylan Kimmiş....!!!!!????

Türkan Saylan Kimmiş....!!!!!????

Türkan saylanın şeceresinin altından ne çıkar demiştim;ALEVİLİK çıktı arkadaşlar.Bakarmısınız bir provakasyonu nasılda can hıraş müslümanlara yamamaya çalışıyor.

TÜRKAN SAYLAN DEMİŞKİ:

Bundan 13 yıl önce tüm dünyanın, ülkemizin ve sorumluların gözleri önünde, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Sivas ilimizde, büyük bir katliam yaşandı! Karanlık güçler, TV kameraları önünde, bir kâbus gibi, en değerli aydınlarımızın üzerine çullandı ve onları yakarak öldürdü!"

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Türkan Saylan adına Merkez Yönetim Kurulu üyesi Gülsün Kaya tarafından kaleme alınan basın açıklamasında "2 Temmuz 1993’te, Sivas’ta, 37 canımızı yitirdiğimiz Madımak Katliamını ve benzer cinayetleri asla unutmuyoruz!" dendi.

Basın açıklamasında şunlar vurgulandı:

"2 Temmuz 1993’te, Sivas’ta,

37 canımızı yitirdiğimiz Madımak Katliamını

ve benzer cinayetleri asla unutmuyoruz!

Bundan 13 yıl önce tüm dünyanın, ülkemizin ve sorumluların gözleri önünde, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Sivas ilimizde, büyük bir katliam yaşandı! Karanlık güçler, TV kameraları önünde, bir kâbus gibi, en değerli aydınlarımızın üzerine çullandı ve onları yakarak öldürdü!

Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı çağdaşlaşma yolunda yılmadan yürümeye kararlı ulusumuzun adına, aydınlanma ve laiklik karşıtı bu ve benzeri saldırıları, din sömürüsü yoluyla siyaset yaparak yurttaşları birbirine düşürenleri, sergilenen çağdışı görüntüleri şiddetle kınıyor, şiddetin hiçbir türünün bir daha asla yaşanmaması için herkesin bilinçlenmesi ve çaba göstermesi gerektiğini belirtiyor, “Toplumu silahtan soğutmayalım.” diyenlerin yaşanacak şiddet olaylarının sorumluluğundan tarih önünde kurtulamayacağını anımsatıyoruz.

Yitirdiğimiz canları sevgi ve saygıyla anıyoruz!

ÇYDD Genel Merkez ve

Tüm Şubeleri adına

Prof. Dr. Türkan Saylan

Genel Başkan"

Üst Alt