Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neyle çıkar acaba bide yağlı boyayı çıkarmasıda zor.küçükken vücıdım çok isilik olurdu heryeri hemenhemen.bir ilaç vardı annem suyla karışıtırır sürerdi.ama ne kaşınırdı be isilik(boyanmış çocuklara benzerdim).Allah cc hasta çacuklara da sabır versin.bir de elif adında 16 yaşında garip bi hastam vardı nadir bir hastalıktan muzdarip.hatırlıyorum arada birkeç kere gittim yanına sonra cesaret edemedim.ergenliğe girememiş çocuk bünyesiyle yattığı yatağa adeta gömülüyordu.kendisini kemoterapi için ikna eden annesine kızıyordu.cildi kuru ama gözleri her an yüzünü yıkamışçasına nemliydi.neyse konuda yazmadığım için özür aklıma geldi Allah cc rahmet etsin.
dayanamam krize girerim.ne hale gtirmişler ya.sen temizle birileri batırsın.onlara temizlettiririm.enn ince ayrıntısına kadar da kontrol ederim.kirli bi yer görürsem baştan temizletirim
kulaklarından tavana asardım cocukları aaa olurmu canım sen temizle sabahtan akşama kadar onlarda batırsın bide karşıma geçip gülsünler..
saka bir yana kıyamazdım heralde bağırmaya..
hemde yagli boyayla yapmislar kutusundan belli (cok boyalarla ugrastigim icin ) ...ama cocuklar cok masun gözüküyorlar babalari edip cocuklarin üstüne atmasin sakin