Bu namazı tanıyomusunuz???

namazlar tam manasıyla doğru düzgün kılınmadığı için,her türlü kötülklerin fenalıkların bizi bulması çok doğal..

TEK CÜMLE: TAM MANASIYLA SALİHJ BİR NAMAZ,YÜREKTEN SÖYLÜYORUM BİR GR KÖTÜLÜK,FENALIK,KİN VS KÖTÜLÜĞÜ NE SERDE BIRAKIR,NEDE FİİLATA GEÇİRTİR..

AMA YAPILMADIĞI İÇİNDE HALA KIVRANIYORUZ.. ÇELİŞKİLİ HAYATIMIZLA..

müminun 2 (Elmalılı Orijinal) Ki onlar namazlarında huşu'ludurlar

maun suresi 4-5 Fe veylün lil müsallin Ellezine hüm an salatihim sahun
Vay haline o namaz kılanların ki,Onlar kıldıkları namazdan gafildirler(habersiz,yanılgı içinde, önemsemezler).

Allah bizi bu durumdan korusun

televızyon ınsan oglunun kotu bı dusmanı bence..ve bu gıbı dızıler ınsanların aklına gırıyor namazda... tv olmasaydı..hersey daha ıyı olurdu bence..

televızyon ınsan oglunun kotu bı dusmanı bence..ve bu gıbı dızıler ınsanların aklına gırıyor namazda... tv olmasaydı..hersey daha ıyı olurdu bence..

MEDYA insanlari yonlendirmek icin birebir bi yontem....Sadece namazda degil HERTURLU insanlarin aklini celmeye calisilir medya tarafindan!!! Fazlam lafa gerek yok...HERSYE ORTADA!

Ama benim IMZAmdaki hadise bi goz atin!!! BUNU KENDIMDE HEP YAPARIM cunku... Ama sadece sinirlenince degil..her turlu seytani sey inasnin aklina gelebilir...!!!!....!!!! 5-10 kez soyledigimde aklim gene yerine geliyo :)

kardeşim süper bir anlatı...

maalesef -bazı istisna kişiler hariç olabilr- hepimiz aynı şekilde namaz kılıyoruz bu çok üzücü bir durum... Rabbim cümlemizin namazını kabul etsin. her bir anı dünyayı dolaşıyoruz...

bir hocam aynen söyle diyordu konuşmasında "namazda atılan turu uçakla gezmeye kalksak yakıtı biter" diyor ne kadar da doğru

ben bunu birazda ne yaptğımızı bilmememize bağlıyorum... hareketlerimizi biliyoruz şükürler olsun ama okuduğumuz ayeti kerimelerin ne anlama geldiğini bilmiyoruz çünkü arapça bilgimiz hiç yok malesef bu kuran okumalarda da geçerli okuyoruz ama ne denildiğini bilmiyoruz.

inşallah bu ilmi de ediniriz ki namazlarımız haz versin

ya gercekten namazda yanlislar oluyor. bende yavas yavas öyle durum gelince namazin dualarina konsantre oluyorum ve selam getirdigimde düsünüyorum, diyelim yarin ne olacak vs. namazda ne gezer öyle düsünceler. Allah'in huzurundayiz ya. ama bazen farkina bile varmiyoruz maalesef. Allah affetsin.

Peygamber Aleyhisselam'ın "Gözümün nuru" dediği namaz şu an neden gaflet ile kılınır olması, namaza gereken değerin verilmemesinden yada dünya işleriyle fazla haşir-neşir olmaktan olur kanaatindeyim.
Allahuekber dediğimizde dünyevi düşünceleri kalbimizden silebiliyormuyuz,
düşün düşün düşün düşün,düşünceler sarmış aklımızı,Korusun Hak Teala ve Tekaddes HAzretleri,
Rabbim huşu dolu namaz nasip eylesin...

Geri