N nurullah_01 New member 5 Nis 2007 #3 MekSeLina' Alıntı: Neredeymiş? Bilgi vermeniz mümkünmü? Genişletmek için tıkla ... nerde oldugunu bende bilmiyorum ama araştırıyorum,bulursam haber verecegim inşallah
MekSeLina' Alıntı: Neredeymiş? Bilgi vermeniz mümkünmü? Genişletmek için tıkla ... nerde oldugunu bende bilmiyorum ama araştırıyorum,bulursam haber verecegim inşallah
E EMÝRA New member 19 Nis 2007 #7 bu cami rizede yada karadeniz bölgesinde ben başka bi yerde bu resmi alz usulu cami diye bakmıştım
2 #21 New member 20 Nis 2007 #8 herhalde camiyi tamamen bitirmek icin para yoktuda ustu acik yaptirdilar..... yoksa en bastan acik hava camisi yapmayimi planlamislar ?!?!? cok ilginc, ama halki disardan gormek aslinda cok guzel Camiler camdan olsa tam super olur icerde cok kisi oldugunu gorunce insan seviniyor...
herhalde camiyi tamamen bitirmek icin para yoktuda ustu acik yaptirdilar..... yoksa en bastan acik hava camisi yapmayimi planlamislar ?!?!? cok ilginc, ama halki disardan gormek aslinda cok guzel Camiler camdan olsa tam super olur icerde cok kisi oldugunu gorunce insan seviniyor...
B bin_sultan New member 18 Haz 2007 #10 bu resmi görmüştüm ama bilememiştim gönderende bilmiyormuş benim tahminim alanyalı yörüklerin toroslar da ki bir yaylasından olabilir.
bu resmi görmüştüm ama bilememiştim gönderende bilmiyormuş benim tahminim alanyalı yörüklerin toroslar da ki bir yaylasından olabilir.