İsra Suresi 80. Şöyle yakar: "rabbim! Beni, gireceğim yere doğruluk-dürüstlükle sok, çıkacağım yerden doğruluk-dürüstlükle çıkar. Katından bana yardımcı bir güç/kanıt ver."
Bu hadisi tasdik etmemek mümkün mü.? Çünkü yüce mevla peygamberine böyle dua etmesini emrediyor, oda bu duayı ediyor. Üstelikte Allah onun yaptığı bu duayı Kitabında tasdikliyor...
Tebrikler kardeş.
Selam,Yüzünü Hanif olan Ibrahimin Milletine dönenlere olsun.Güzel bir yaklasim iyi aciklama Allaha emanet ol.
HANİFLİK müslüman bir kimseye kafir demeyi gerektirirmi ?
Selam,Yüzünü Hanif olan Ibrahimin Milletine dönenlere olsun.Nerede ben kafir kelimesini kullandim Lütfen aciklarmisin sevgi deger kardesim.Allaha emanet ol.
estagfirullah kardeşim size öyle dediniz demedim tvhid davetciside hanif müslümanım diyor hanif olan müslüman bir müslümana kafir diyebilirmi bun nazaran dedim bana kafir dedi sizin cevabınız ise tevhid davetcisine şu oldu
Sevgi deger kardesim,neye kiziyorsun eger onlar seni kafirlikle suclamazlarsa Hanif oldugundan süphe duymalisin cünki Haniflik kolay degil bunlara alis???
ben daha güzel bir cevap vermenizi beklerdim bir müslümana kafir demek basit birşey değil ki bu tevhid davetcisinin ilk yanlışı değil daha önceleride kafir dedi
Yüzünü Hanif olan Ibrahimin Milletine dönenler MÜSLÜMANLARA kafir diyebilirlermi bunu sordum sadece
HANİFLİK müslüman bir kimseye kafir demeyi gerektirirmi ?