Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir hadis-i şerif

unzurna

New member
Ben çok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim.

TAYFUR

Mesajlari Onaylanacak
İsra Suresi 80. Şöyle yakar: "rabbim! Beni, gireceğim yere doğruluk-dürüstlükle sok, çıkacağım yerden doğruluk-dürüstlükle çıkar. Katından bana yardımcı bir güç/kanıt ver."

Bu hadisi tasdik etmemek mümkün mü.? Çünkü yüce mevla peygamberine böyle dua etmesini emrediyor, oda bu duayı ediyor. Üstelikte Allah onun yaptığı bu duayı Kitabında tasdikliyor...

Tebrikler kardeş.

Enver Ýstek

metin mete
İsra Suresi 80. Şöyle yakar: "rabbim! Beni, gireceğim yere doğruluk-dürüstlükle sok, çıkacağım yerden doğruluk-dürüstlükle çıkar. Katından bana yardımcı bir güç/kanıt ver."

Bu hadisi tasdik etmemek mümkün mü.? Çünkü yüce mevla peygamberine böyle dua etmesini emrediyor, oda bu duayı ediyor. Üstelikte Allah onun yaptığı bu duayı Kitabında tasdikliyor...

Tebrikler kardeş.

Selam,Yüzünü Hanif olan Ibrahimin Milletine dönenlere olsun.Güzel bir yaklasim iyi aciklama Allaha emanet ol.

fetih

New member
Uzay Ýstasyonundan Alooooo Kimse Yokmuuuuu :)
Selam,Yüzünü Hanif olan Ibrahimin Milletine dönenlere olsun.Nerede ben kafir kelimesini kullandim Lütfen aciklarmisin sevgi deger kardesim.Allaha emanet ol.

estagfirullah kardeşim size öyle dediniz demedim tvhid davetciside hanif müslümanım diyor hanif olan müslüman bir müslümana kafir diyebilirmi bun nazaran dedim bana kafir dedi sizin cevabınız ise tevhid davetcisine şu oldu

Sevgi deger kardesim,neye kiziyorsun eger onlar seni kafirlikle suclamazlarsa Hanif oldugundan süphe duymalisin cünki Haniflik kolay degil bunlara alis???

ben daha güzel bir cevap vermenizi beklerdim bir müslümana kafir demek basit birşey değil ki bu tevhid davetcisinin ilk yanlışı değil daha önceleride kafir dedi

Yüzünü Hanif olan Ibrahimin Milletine dönenler MÜSLÜMANLARA kafir diyebilirlermi bunu sordum sadece

Enver Ýstek

metin mete
estagfirullah kardeşim size öyle dediniz demedim tvhid davetciside hanif müslümanım diyor hanif olan müslüman bir müslümana kafir diyebilirmi bun nazaran dedim bana kafir dedi sizin cevabınız ise tevhid davetcisine şu oldu

Sevgi deger kardesim,neye kiziyorsun eger onlar seni kafirlikle suclamazlarsa Hanif oldugundan süphe duymalisin cünki Haniflik kolay degil bunlara alis???

ben daha güzel bir cevap vermenizi beklerdim bir müslümana kafir demek basit birşey değil ki bu tevhid davetcisinin ilk yanlışı değil daha önceleride kafir dedi

Yüzünü Hanif olan Ibrahimin Milletine dönenler MÜSLÜMANLARA kafir diyebilirlermi bunu sordum sadece

Sevgi deger kardesim,Ben Hanif olanlarin böyle iftiraya ugramalarinin cok olagan bir sey oldugunu bunun icin kizmak yerineki O kizinca size Kafir demísti bende bunu elestiri bazinda kizmamasini istedim Benim inancim suki Kafir kelimesi hic bir insanin agzina yakismiyor cünki Hüküm Allahindir birde bakarsiniz o kafir dediginiz Allahin Cennetindedir ve mahcub olan yine kendimiz oluruz.Allaha emanet ol.

ÇAPANOÐLU

New member
HANİFLİK müslüman bir kimseye kafir demeyi gerektirirmi ?

sevgili fetih
bu forumda kafir, sapık, zındık kelimeleriyle en çok yüzleşen biziz, şikayet eden sensin, yapma kardeş, kimsenin dini-imanından bize ne?. Herkes imanıyla gider ve karşılığını eksiksiz görür, kimsenin durumu kimseyi ilgilendirmez..

Üst Alt