isimsiz
New member
bayram hocamız şehit olmuştur.....üzüntümüz sonsuzdur....şuan cenazı namazı kılınıyor...
allah rahmet eylesin....
allah rahmet eylesin....
Samet Gul' Alıntı:Allah rahmet eylesin
Allah ailesine ve sevenlerine sabır eylesin
amin amin amin...Samet Gul' Alıntı:amin...
mevlam tüm sevenlerini hocamızın şefaatine nail etsin ,,,
hocamız kazançlı idi...şehadete ulaştı...bizler onun gibi bir alimden mahrum kaldık....zarardayız....
isimsiz' Alıntı:bayram hocamız şehit olmuştur.....üzüntümüz sonsuzdur....şuan cenazı namazı kılınıyor...
allah rahmet eylesin....
hz osmanda kuran okurken öldürülmüştü demekki oda bir şeyh tarafından öldürüldü.....THE_HAFIZ' Alıntı:Ama, bu işte bir tuhaflılık yok mu sizce.. Bakın, aynı tarikatten ikinci biri öldürülüyor ve hem de içinde sadece ibadet edilecek bir yer olan CAMİİ'de..
Bugünkü gazeteler, öldüren insanın, bol halüsünasyon gördüğünü ve kendini şeyh olarak gördüğünü duyurdular..
Bana kalırsa, ŞU TARİKAT DENEN ÇARK, İNSAN YETİŞTİRMEK YERİNE, NEFSİNE KUL VE KÖLE OLAN VE İSTEDİĞİ ANDA İNSANLARI BİLE KATLEDEBİLEN insanlar yetiştirmektedir ki,
Bu durumda,
Ya izlenen metodda bir yanlışlık var..
Ya da ortada büyük bir hata mevcut ki ALLAH HATALARININ SONUCUNU ACI BİR ŞEKİLRE ÖDETTİRİYOR..
Bu konuyu geniş bir araştırmayla iyi bir başlık altında yayınlamayı düşünüyordum ama, bu elim mesele vesilesiyle şimdilik askıya alıyorum, lakin, buradan, aklı selim tarikatçılara DÖNÜP KENDİNİZE BİR BAKIN, BİR YER DE HATANIZ VAR VE İKİDEBİR UYARILIYORSUNUZ... uyarısında bulunmak istiyorum. Çünkü, bu tip olaylar ne hikmetse müslümanların başına kabak olarak patlıyor ve her defasında çok önemli bir hakkımız elimizden alınıyor..
THE_HAFIZ' Alıntı:Öncelikle acınızı yürekten paylaşıyorum. İslam da Adam öldürmek, CEHENNEMİ hakedişin başka bir versiyonudur.
Nisa Suresi 93 Bir mümini kasten öldürene gelince, onun cezası içinde sürekli kalmak üzere cehennemdir. Allah gazap etmiştir böylesine, lanetlemiştir onu; çok büyük bir azap hazırlamıştır ona.
Ama, bu işte bir tuhaflılık yok mu sizce.. Bakın, aynı tarikatten ikinci biri öldürülüyor ve hem de içinde sadece ibadet edilecek bir yer olan CAMİİ'de..
Bugünkü gazeteler, öldüren insanın, bol halüsünasyon gördüğünü ve kendini şeyh olarak gördüğünü duyurdular..
Bana kalırsa, ŞU TARİKAT DENEN ÇARK, İNSAN YETİŞTİRMEK YERİNE, NEFSİNE KUL VE KÖLE OLAN VE İSTEDİĞİ ANDA İNSANLARI BİLE KATLEDEBİLEN insanlar yetiştirmektedir ki,
Bu durumda,
Ya da ortada büyük bir hata mevcut ki ALLAH HATALARININ SONUCUNU ACI BİR ŞEKİLRE ÖDETTİRİYOR..
Bu konuyu geniş bir araştırmayla iyi bir başlık altında yayınlamayı düşünüyordum ama, bu elim mesele vesilesiyle şimdilik askıya alıyorum, lakin, buradan, aklı selim tarikatçılara DÖNÜP KENDİNİZE BİR BAKIN, BİR YER DE HATANIZ VAR VE İKİDEBİR UYARILIYORSUNUZ... uyarısında bulunmak istiyorum. Çünkü, bu tip olaylar ne hikmetse müslümanların başına kabak olarak patlıyor ve her defasında çok önemli bir hakkımız elimizden alınıyor.. (İHL, Kur'an Kursları bu tip olaylar neticesinde kapanmıştı)
Allah basiretimiz açık...
AKLIMIZI KUR'ANIN EMRİNDE AMADE EYLESİN.. dualarımla
Saygıdeğer hafız inanın bu tutumunuz beni şaşırtmadı nezaketen başınız sağolsun diyebilirdiniz sizin yaptığınız düpedüz karşınızdaki insanların değerlerine saygızsızlık ...sizin için azda olsa nezaket konusunda hüsnüzannım vardı fakat malesef yanılmışım ....umarım hatanızı anlar telafi yolunu seçersiniz.. çünkü burda konuşulan insan size asla cevap veremiyecek en azından dünyada... bunun bilincinde olmalısınız ... size tavsiyem bol bol tevbe etmenizdir şaibeli bir durumda olsa, sizin için gerçekleri bilmeden, neye hizmet ettiği belli olmayan bir gazeteden böyle bir şey okuyup ve bunu özellikle bugün buraya taşımanız sanırım hoş olmasa gerek... selam ve dua ile...THE_HAFIZ' Alıntı:Öncelikle acınızı yürekten paylaşıyorum. İslam da Adam öldürmek, CEHENNEMİ hakedişin başka bir versiyonudur.
Nisa Suresi 93 Bir mümini kasten öldürene gelince, onun cezası içinde sürekli kalmak üzere cehennemdir. Allah gazap etmiştir böylesine, lanetlemiştir onu; çok büyük bir azap hazırlamıştır ona.
Ama, bu işte bir tuhaflılık yok mu sizce.. Bakın, aynı tarikatten ikinci biri öldürülüyor ve hem de içinde sadece ibadet edilecek bir yer olan CAMİİ'de..
Bu durumda,
Bu konuyu geniş bir araştırmayla iyi bir başlık altında yayınlamayı düşünüyordum ama, bu elim mesele vesilesiyle şimdilik askıya alıyorum, lakin, buradan, aklı selim tarikatçılara DÖNÜP KENDİNİZE BİR BAKIN, BİR YER DE HATANIZ VAR VE İKİDEBİR UYARILIYORSUNUZ... uyarısında bulunmak istiyorum. Çünkü, bu tip olaylar ne hikmetse müslümanların başına kabak olarak patlıyor ve her defasında çok önemli bir hakkımız elimizden alınıyor.. (İHL, Kur'an Kursları bu tip olaylar neticesinde kapanmıştı)
Allah basiretimiz açık...
AKLIMIZI KUR'ANIN EMRİNDE AMADE EYLESİN.. dualarımla
amin cümlemizden sayın ahde vefa...ahdevefa' Alıntı:seyfullah kardeş Allah razı olsun...
anlayana...
isimsiz' Alıntı:kusura bakma hafız kardeş ama çok yanlış bir düşünce yapınız var ....
bu konuda tek kelime tmeye hakkınız yok sizin...evliya ve alime karşı olan birinden müsbet bir yazı beklenmezdi zaten..bırakın acımızla başbaşa kalalım bu konuda sizin saptırılmış yorumlarınıza ihtiyacımız yok.....
isimsiz' Alıntı:verdiğiniz ayetle hocamızı suçlayacak bağlantıyı nasıl kurdunuz anlamadım...hocamızmı allahın anılmasına engel olan kişi.....
şaşırıyorum aklına......sanki hocamızı meyhanede vurmuşlar gibi zihniyete sahipsin...hocamızın görevi islamı tebliğ etmek, ibadet etmek, ilim adına ,islam adına çaba sarfetmek vs.....bu görevlerini gidip barda,meyhanede yapacak hali yok değilmi.....yani onun camide bulunmasımı suç oluyor....çok komiksiniz......
sohbetinde gelip beni vurunmu dedide camide ölüme sebebiyet vermekten yargılıyorsunuz.....
ilim adına onun tırnağı bile olamazsınız...
......inanmadığınız için değil ama yalan yere itham ve iftirada bulunmak kul hakkını ihlalden azap görebilirsinz....