Bu söz 1980 de başbakanlık yapan BÜLENT ULUSU'ya ait.
darbeden sonra bir grup insan bu zatın karşına çıkıyorlar..
"efendim,şu başörtüsüne bi çözüm bulalım..(o zamanlar adı yavaş yavaş türban oluyor..)böyle olmuyor halk zorlanıyor.."demişler.
BÜLENT ULUSU:"biz halka sorduk. halk kendisi istemiyor başörtüsünü"demiş.
"efendim nasıl olur.mesela bize gelip soran olmadı. referandum yapılmadı"
bülent ulusu:"yahu her meselede referanduma mı gideceğiz..
BİZ GAZETE TİRAJLARINA BAKTIK..BAŞÖRTÜSÜNÜ SAVUNAN GAZETELER KAÇ SATIYOR..!!????PEKİ DİĞERLERİ KAÇ SATIYOR..!!???BUNA BAKTIK.HALKIN BAŞÖRTÜSÜNÜ İSTEMEDEĞİNE KARAR VERDİK.."diyor...
ŞİMDİ HERKES BAKSIN BAKALIM. HANGİ GAZETEYE PARA VEREREK NELERE SEBEP OLUNUYOR...ÖYLE OTURDUĞUMUZ YERDEN TÜRBANIYLA OKULUNA ALINMAYAN BACIMIZI GÖRÜNCE SİSTEME"ALLAH BELANI VERSİN" DEMEKLE OLMUYOR..HANGİ GAZETENİN TİRAJINI ARTIRIYORUZ İYİ,ÇOK İYİ DÜŞÜNMEK LAZIM..
darbeden sonra bir grup insan bu zatın karşına çıkıyorlar..
"efendim,şu başörtüsüne bi çözüm bulalım..(o zamanlar adı yavaş yavaş türban oluyor..)böyle olmuyor halk zorlanıyor.."demişler.
BÜLENT ULUSU:"biz halka sorduk. halk kendisi istemiyor başörtüsünü"demiş.
"efendim nasıl olur.mesela bize gelip soran olmadı. referandum yapılmadı"
bülent ulusu:"yahu her meselede referanduma mı gideceğiz..
BİZ GAZETE TİRAJLARINA BAKTIK..BAŞÖRTÜSÜNÜ SAVUNAN GAZETELER KAÇ SATIYOR..!!????PEKİ DİĞERLERİ KAÇ SATIYOR..!!???BUNA BAKTIK.HALKIN BAŞÖRTÜSÜNÜ İSTEMEDEĞİNE KARAR VERDİK.."diyor...
ŞİMDİ HERKES BAKSIN BAKALIM. HANGİ GAZETEYE PARA VEREREK NELERE SEBEP OLUNUYOR...ÖYLE OTURDUĞUMUZ YERDEN TÜRBANIYLA OKULUNA ALINMAYAN BACIMIZI GÖRÜNCE SİSTEME"ALLAH BELANI VERSİN" DEMEKLE OLMUYOR..HANGİ GAZETENİN TİRAJINI ARTIRIYORUZ İYİ,ÇOK İYİ DÜŞÜNMEK LAZIM..