A ARZ_7 New member Katılım 7 Şub 2009 Mesajlar 685 Tepkime puanı 395 Puanları 0 11 Şub 2009 #21 Niyetim Hurimde o olsun istegimdir. Cennete girme işi kesinleşmiş bir kişinin ifadelerine benziyor.. Hurinizin 'o' olması niyetiniz mi isteğiniz mi ?
Niyetim Hurimde o olsun istegimdir. Cennete girme işi kesinleşmiş bir kişinin ifadelerine benziyor.. Hurinizin 'o' olması niyetiniz mi isteğiniz mi ?
E Enver Ýstek metin mete Katılım 27 Ara 2005 Mesajlar 3,935 Tepkime puanı 1,023 Puanları 0 Yaş 62 Konum Gurbet,daimi gurbetin icinde gurbet 11 Şub 2009 #22 ARZ_7' Alıntı: Niyetim Hurimde o olsun istegimdir. Cennete girme işi kesinleşmiş bir kişinin ifadelerine benziyor.. Hurinizin 'o' olması niyetiniz mi isteğiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Umud dünyasi nedersin olaya ac tavuk misalinide koya bilirsiniz,Her ikiside.
ARZ_7' Alıntı: Niyetim Hurimde o olsun istegimdir. Cennete girme işi kesinleşmiş bir kişinin ifadelerine benziyor.. Hurinizin 'o' olması niyetiniz mi isteğiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Umud dünyasi nedersin olaya ac tavuk misalinide koya bilirsiniz,Her ikiside.
A ARZ_7 New member Katılım 7 Şub 2009 Mesajlar 685 Tepkime puanı 395 Puanları 0 11 Şub 2009 #23 Cennete girme işi garanti heralde ?
E Enver Ýstek metin mete Katılım 27 Ara 2005 Mesajlar 3,935 Tepkime puanı 1,023 Puanları 0 Yaş 62 Konum Gurbet,daimi gurbetin icinde gurbet 12 Şub 2009 #24 ARZ_7' Alıntı: Cennete girme işi garanti heralde ? Genişletmek için tıkla ... Dedik ya nükteyi bu saaten sonra sana anlatmak olanaksiz...
ARZ_7' Alıntı: Cennete girme işi garanti heralde ? Genişletmek için tıkla ... Dedik ya nükteyi bu saaten sonra sana anlatmak olanaksiz...