Aranizdan Ayriliyorum

SUSKUN

New member
Ablalarim Abilerim Kardeşlerim Aranizdan Temelli Ayriliyorum Yani Netten Artik Nete Girecek Ortamim Olmayacak Kimse Yanliş Anlamasin Ne Forumdan Nede Kişilerden Sebep Değil Artik Internete Girebileceğim Bir Oortam Olmayacak.herkes Allah'a Eemanet Olsun.gulya'm Reyyan Ablma Hasret Ablma Büşracimmm Veee Gönülllll Ve Herkes Allah'a Emanet Olun Hakkinizi Helala Edin
Unutulmamak ümidiyle
Selametle

Allaha emanet ol.Hersey gönlünce olsun.Selametle.

cnm kardeşim yolun açık olsun...Herşey gönlünce olsun inş...
senin gibi bir dostum olduğu için çok mutluyum...Dualarım seninle...hakkım varsa helal olsun...sende hakkını helal et...
beni unutma küserim bak...selametle...:(

:4_9_8:

seyma ne desem inan bilmiyorum.boyle olmasini hic istemezdim.seni kayb edecegimi sanmiyorum.iletisim kurmak icin elimden geleni yapicam.benim sende hakkim varsa helal olsun.sende hakkini helal et.yolun acik olsun canim kardesim.unutulmayacaksin.saygilarimla

Allah'a emanet ol kardeşim.Kalbini kırcak sözümüz oldu ise hakkını helal et.Allah yolunu açık etsin inşaallah.Sağlıcakla kal.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks