Aranızdan ayrılıyorum.

yýldýz

New member
Aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Belki uzun bir süre yazamam. Belkide hiç yazmam ALLAH TEALA bilir. İnşallah görüşürüz veya yazışırız. :eek:

Hayrola Yıldız.:confused: ...İnşaallah Hoş olmayan bi sebep yoktur ayrılman için...Zira biz senin (yada kendi adıma ben senin)Forumda olmandan , konulara farklı yönlü bakışından, yorumlarından çok istifade ediyorum..Gidiyorsan haklı sebebin vardır muhakkak ...Bizleri hayırla hatırlamanızı isterim,Hakkınızı helal edin..En emin olana emanetsiniz..Hayırla kalın dua ile..

Allah'a emanet kal.
Bir sahabi uzunca bir yola düşecekti Nebiler serverinden sav son bir nasihat istedi.Allah resulü sav. ez cümle 'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!'dediler.Bizde nefsimizedeyip, siz kardeşimizi bu cümle ile uğurlayalım,inşaallah.Bize dua ediniz.

Hayrola Yıldız.:confused: ...İnşaallah Hoş olmayan bi sebep yoktur ayrılman için...Zira biz senin (yada kendi adıma ben senin)Forumda olmandan , konulara farklı yönlü bakışından, yorumlarından çok istifade ediyorum..Gidiyorsan haklı sebebin vardır muhakkak ...Bizleri hayırla hatırlamanızı isterim,Hakkınızı helal edin..En emin olana emanetsiniz..Hayırla kalın dua ile..

efra ya katılıyorum kalırsan seviniriz ama karar senin haklar helal ola sende helal eyle

hep ayet yazan birisi gidiyor..
üzücü yahu..
hayırla gidiniz inşaALLAH..tekrar dönmenizi bekleriz..
bi konuda taktir ediyordum sizi.. kimseyle münakaşa peşinde değilsiniz.. ve kimseyle münakaşaya girmediğiniz için en doğrusunu yaptınız...

Allah'a emanetsiniz...

selametle..

kardeşim gitmene üzüldüm.gerçekten çok güzel paylaşımlar yapıyosun.seni her zaman beklicez.

Allah yolunu açık etsin.bizi unutma.

gidiyor olmanıza üzüldüm.. insallah en kısa zamanda yeniden sizi burada görmek fiadelenmek nasip olur..hak varsa helaldir sizde helal ediniz ..selam ve dua ile..

Aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Belki uzun bir süre yazamam. Belkide hiç yazmam ALLAH TEALA bilir. İnşallah görüşürüz veya yazışırız. :eek:
gidiyor olmanıza cidden üzüldüm, sizin yazılarınızı daimi takip ediyordum sürekli ayet yazıyor olmanız benim nazarımda taktire şayandır.. ama ayrılma sebbei almışsanız bunun sebebide vardır, inşallah bizim sebebimizle değildir. Allah yolunuzu açık etsin , Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Allah(cc) yolunuzu acik etsin,yar ve yardimciniz olsun.

altinin degerini zerger daha iyi bilirmis derler.belki biz senin degerini anlayamamisiz kardes.kendi adima konusayim.cahilligimdendir belki.ama eminim forumdaki degerli ilimli arkadaslarim sizin kiymetinizi biliyodur.cunki gercekten yazilara yaptiginiz yorumlar fevkalade.hakkinizda hayirlisini diliyorum.selametle

yolunuz açık olsun yorumlarınızı beğeniyle okuyorduk inş. geri dönme imkanınız olur. selametle...

Hayat ayrılıklardan teşekkül eder, ruhlar aleminden ayrılıp rahm-ı madere geldik, oradan dünyaya gözlerimizi açtık, bebektik ,ne konuşuyorduk, ne de işimizi yapıyorduk, derken bebeklik de bittik, çocukluk evresine geçtik, top oynadık, koştuk, kırlarla doğlu dağlarda kimi zaman kuş avladık, kimi zaman tabiata hayran hayran baktık, fakat çocukluk da kısa sürdü, sonra gençliğe merhaba dedik, fizyolojimiz her şeyimiz değişmişti, artık dünyaya farklı bakıyorduk, gücümüz kuvvetimiz yerindeydi, şehirler gördük, şehirlerden ayrıldık, arkadaşlarımız oldu, hepsinden ayrıldık, eğer yaşam devam ederse , gençlik de bir müddet sonra sona erecek, ve evleneceğiz, Allah nasip ederse çocuklarımız olacak, hepsinden teker teker ayrılacağız, hepsi teker teker yanımızdan ayrılacak ve yaşlılık döneminde, artık ne gücümüz kalır, ne de takatımız, acizliğin son boyutunu, fakirliğin son boyutunu , belki de hayatın gerçek hakikatını o zaman anlayacağız, ve bir gün ansızın hiç düşünmeden karşımıza Azrail ( a.s.) çıkacak, merhaba ben geldim diyecek, ve bedenimiz ölümü tadacak, ve kabirde ruhumuz yaşayacak, mezarımızda gelip geçenleri göreceğiz, bir hayırlı evlad yetiştirmişsek elbette, bir fatihamız okunur, iyi bir kulsak güzel hayallerimiz olacak , kötü bir insan isek , kabuslar bizi yine bırakmayacak, buram buram kabir azabı bizi inletecek ve bir gün İsrafil ( a.s.9 borusunu öttürecek ve yeniden dirileceğiz, kabirden ayrılacağız artık, sonra hesap günü işte, her türlük ayrılık bu hesap günü için yaşanmıştır, ve sonra hayrımız şerden ağır gelirse Allah( c.c.) bizi cennetine koyacak , işte burada ayrılıklar sona eriyor, gerçek hayat burada....
Bu nedenle Yıldız hanım, ayrılıklar bizi üzmesin, çünkü hesap gününe kadar ayrılıklar bizim yakamızdan hiç ayrılmayacak, bu yüzden bu dünyaya pek fazla bağlanıp da öte dünyayı unutmamak lazım, bu yönde yapılan ameller yönünden herhangi bir ayrılığımız olmasın, zira işte gerçek kayıp bu zaman başlar.....

üzüldüm yıldız, inşaallah hayrlı bir karar olarak neticelenir sonu. Araştırmaların ile samimiyetin ile sevdiğim bir arkadaşımdın.özleyeceğimi özellikle belirtmek isterim.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks