Aman kendini çok kaptırma!...

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
"Aman kendini çok kaptırma"...
"Çok okuma kafayı yersin"...
"Benim bi tanıdığım,komşum,akrabam vs. vardı; tarikatlara girdi adamın beynini yıkadılar"...
"Evet ben ibadetlerimi yapmıyorum ama o benim Allah'la aramda olan bişey"...
"Benim kalbim temiz, dedikodu yapmıyorum, insanlara yardım ediyorum..."
"Bırak herkez istediği gibi hayatını yaşasın neden kafama böyle şeyleri sokmaya çalışıyosun"..
"Benim kendi doğrularım var onlara göre yaşıyorum"..............

"Bu dünya hayatı sadece bir eğlenceden, bir oyundan ibarettir. Ahiret yurduna (oradaki hayata) gelince, işte asıl yaşama odur. Keşke bilmiş olsalardı!"(Ankebut 64)

"Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Müttaki olanlar için ahiret yurdu muhakkak ki daha hayırlıdır. Hala akıl erdiremiyor musunuz?"(En'am 32)

"İşte onlar, ahirete karşılık dünya hayatını satın alan kimselerdir. Bu yüzden ne azapları hafifletilecek ne de kendilerine yardım edilecektir"(Bakara 86)

"Kafir olanlar için dünya hayatı cazip kılındı. (Bu yüzden) onlar, iman edenler ile alay ederler. Oysa ki, (iman edip) inkardan sakınanlar kıyamet gününde onların üstündedir. Allah dilediğine hesapsız rızık verir."(Bakara 212)

"Onlar, hayat ancak bu dünyadaki hayatımızdan ibarettir; biz, bir daha da diriltilecek değiliz, demişlerdi."(En'am 29)

"Ey cin ve insan topluluğu! İçinizden size ayetlerimi anlatan ve bu günle karşılaşacağınıza dair sizi uyaran peygamberler gelmedi mi! Derler ki: "Kendi aleyhimize şahitlik ederiz." Dünya hayatı onları aldattı ve kafir olduklarına dair kendi aleyhlerine şahitlik ettiler."(En'am 130)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks