Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası icin BAK kardeşim

kapwanero

New member
Esselamu aleykum verahmetullah kardeşlerim ... Acilen Salat-ı tefriciye duası paylaştırıyoruz cok acil lutfen yardımcı olun cok hasta bir kardeşimiz şuanda hastanede acılar cekiyor beyin damarları catlamış olma ihtimali var neolur acısına hic değilse dualarımızla ortak olup acısını bir nebze olsun hafifletelim Allah rızasına bizde azda olsa kardeşimizin vesilesiyle girelim. Şuanda 3244 adet bulunmakta lutfen arkadaşlarımız ilgilensinler ....

leyla

New member
Ben 100 Tane Aliyorum Allah Acil şifalar Versin

kapwanero

New member
arkadaşlar bu gun icin gerekiyor lutfen ilgili olun Allah rızası icin sayı onemli değil nekadar alabilirseniz okadar önemli

kapwanero

New member
cok teşekkürler Allah razı olsun

2100 kaldı hadi kardeşlerim Rabbim razı olsun herpinizden

gönüldostuelif

New member
100 tane alıyım kardeşim bende....rabbim acil şifalar versin...

kapwanero

New member

1639 kaldı hadi kardeşlerim Rabbim razı olsun herpinizden

Duayı bilmeyenler için

"Allâhümme salli salâten kâmilaten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil'ukadü, ve tenfericü bihil'kürabü, vetükdâ bihil'havâicü, ve tünâlü bihir'regâibü, ve hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'ğamâmü bivechihil'ke'imi ve alâ âlihi ve sahbihî fî külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek."

Rahmet4

New member
200 tanede ben aliyorum Allahim acil sifa versin

kapwanero

New member
Rabbim hepinizden Razı olsun 1200 adet kaldı kardeşlerim Yardımlarınızın karşılığını rabbim kat kat fazlasını versin inşallah

unzurna

New member
Esselamu aleykum verahmetullah kardeşlerim ... Acilen Salat-ı tefriciye duası paylaştırıyoruz cok acil lutfen yardımcı olun cok hasta bir kardeşimiz şuanda hastanede acılar cekiyor beyin damarları catlamış olma ihtimali var neolur acısına hic değilse dualarımızla ortak olup acısını bir nebze olsun hafifletelim Allah rızasına bizde azda olsa kardeşimizin vesilesiyle girelim. Şuanda 3244 adet bulunmakta lutfen arkadaşlarımız ilgilensinler ....

Kardeşim geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah. Ama ben bu tür zikirlere karşıyım. Ben sadece dua etsem bir kere olmaz mı? Allah kabul edecektir.

gulya

New member

1639 kaldı hadi kardeşlerim Rabbim razı olsun herpinizden

Duayı bilmeyenler için

"Allâhümme salli salâten kâmilaten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil'ukadü, ve tenfericü bihil'kürabü, vetükdâ bihil'havâicü, ve tünâlü bihir'regâibü, ve hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'ğamâmü bivechihil'ke'imi ve alâ âlihi ve sahbihî fî külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek."

kardes anladigim kadariyla bu dua eger 100 kere falan aldiysak 100 kere okunucak degil mi? o zaman bende 100 tane aliyorum.ins kabul eder rabbim.acil sifalar diliyorum

SUSKUN

New member
100 tanede ben alıyorum inşallah kabul eder Rabbim.Allah acil şifalar versin

Asya

New member
100 tane de ben alıyoru.arkadaşlar hadi alalım hani nerde duha,reyyan,hüma gül ,ekreme,nurullah daha başkalrı hani nerdesiniz.
aynı durumda biz de olabilirdi hadi lütfen okuyalım tefrriciyyeleri.
Allah acil şifalar verir inşallah.

kapwanero

New member
Kardeşlerim Rabbim hepinizden razı olsun Sayenizde tesbihimiz bitti Duasını biz yapacağız ama sizlerde yapmak isterseniz Hasta kardeşimizin ismi Naime Hepinizden rabbim razı olsun dualarınızı kabul olunan duaların arasına alsın sitenizi daim mutlu huzurlu ve Allah (c.c.) ismiyle dolu Kılsın (AMİN) VESSELAM

Üst Alt