radikal
New member
Bu algoritmayı ezberleyin sonra haddinizi bilin
Selam,Radikal Vallahi beni yine güldürdün Allahim senide güldürür Insallahu Teala....
Bu tabloyu neyi baz alarak yaptığını merak ettim. Sana göre mi yoksa. O zaman ben seni salak, embesil çıkıyorum. Adil tablo gerek. gene de çalışmalarının başarılarını dilerim.
Bu tablo ehl-i sünnet penceresinden bakanlara göre baz alındı unzurna. Eğer ehl-i sünnet değilsen başka sonuc çıkmaz. Adil tablodan kastın nedir. Ehli sünnet alimlerine küfürü kabul görecek bir şıkda mı olmalıydı, o zaman adil mi olacaktı. Hadis ve sünneti inkar edip reddettiğimiz zaman hakkaniyet içinde hazırlanmış mı denilecekti. Vallahi alemlerin övmesinden ziyade Alemlerin Rabbi'nin (cc) övmesini baz alıyorum. O'nun (cc), bundan hoşnut olmasını can-ı gönülden diliyorum.
Dileğin için teşekkür ederim.
Hocam ,karşınıza kimse çıkmadı, dükkan boş gibi geldi bana )
Ehl-i Sünnet vel cemaat sırat-ı müstakiym üzeredir inşaallah. Diğer sapık fırkaların tahlili gayet basittir. "Allah'tan (cc) gelenin bir kısımını kabul ederler, bir kısmını da red ederler." Bunların işi rafızilere benzerki onlarda ashabın bir kısmını red eder, bir kısmını ise kabul ederler. Oysa sünni cemaat; vahşi (r.anhüm) dahil olmak üzere, hepsinin bu ümmetin birer yıldızı olduğunu kabul edecek kadar saygı gösterirler. Vehhabiler de aynı mantık gözlenir. Arifi billah alimlerin ilimlerine saygı göstermezler kabullenmezler, aynı konuda değişik bir ictihadda bulunmasından dolayı yanlış yola giren alimleri yere göğe sığdıramazlar. Bütün ehl-i sünnet ulemasını tekfir etmede beis görmezler, ehl-i sünnet ise onların alim diye kabul ettikleri şahıslar da dahil kimseyi "tekfir" etme cüretinde bulunmazlar. "Yargılama ve hüküm makamının kim olduğu" bu ümmete "Fatiha suresinde" özellikle açıklanmıştır çünkü.
Tamam kardeş, o zaman hazırlanmış ya da hazırladığın tabloda insanları inciltecek sözleri değiştir. Eğer İslam'ı bilmiyorsam bakarsın öğrenirim Allah izin verirse. Ama ya doğru düşünen ben isem o zaman düştüğün durum ne olacak düşün. Ekme biçersin. Tabii bu benim için de geçerli. İmanın kimde ne boyutta olduğunu sadece Allah bilir diyor ve senden sadece embesil, salak gibi sözcükleri kaldırmanı diliyorum. Yakışmadı sana inan.
Saygılar.
Biçmek için ekiyorum unzurna, biçmek için...Ne biçeceğimide biliyorum. Onların küfürleride, ekseriyetin sevdiği ve saygı duyduğu alimlerimiz hakkında hakaretleride düşünülünce, gayet iyi durdu diye düşünüyorum.