Agit...

Enver Ýstek

metin mete
canakkaledz9.jpg

0001.jpg

ortadaki kıza DİKKAT!..

O bir şehit çocuğu. Adı AYÇA KARAGÖZ. Babası Binbaşı Adil Karagöz, Bingöl’ün Genç İlçesinde PKK’LI teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit oldu.
Çocuğun bakışlarına dikkatle bakın. Çok şey anlatıyor.Şimdi anlamayanlara ZAMANI GELİNCE anlatacağını haykırıyor.

Gayrı anlatılmaz bu savaş bence
Dağ taş konuşmuştu kendi dilince
Hücum diye bir ses duydum ilk önce
Sonra allah allah dedi mehmedim

Ne ana ne sıla ne yar hayali
Bir gör mehmetteki kükremiş hali
Kırpmadı gözünü yağmur misali
Mermi yedi havan yedi mehmedim
Can askerim

Öyle bire ihlas öyle imanki
Secde eder cümle can ve bitki
Bir temmuz akşamı allah şahitki
Şaha kalkmış vatan idi mehmedim

Bu akşpam yıldızlar saramış gibi
Tepeler titreşir hava kış gibi
Bir dağın sırtında dağ varmış gibi
Omuzlamış bir mehmedi mehmedim
Can askerim

türkler ve kürtler kardeştir pkk kalleştir..sizleri pkk gibi ateist oluşumları deşifre etmeye çağırıyorum..bir de bizden gerçekleri saklayan tarihi!!
selam ve dua

türkler ve kürtler kardeştir pkk kalleştir..sizleri pkk gibi ateist oluşumları deşifre etmeye çağırıyorum..bir de bizden gerçekleri saklayan tarihi!!
selam ve dua

Hemen basla cagirma uymaz isek o zaman söyle ne sovenist bir istegimiz ne kafatasi ile ugrasiyoruz Benimde bir cok Kürt akrabam var ben onlarin yoluna ölmeyi dünden kabul ederim.Buyrun baslayin ama asla bana serseniste bulunma bu konuda cünki Ben insanlarin fizigine kanina degil Samimiyetine bakarim Insallahu Teala...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks