(18+) Insanlık adına lütfen bu video'yu herkes paylaşsın..

Admin

Active member
Yönetici
Forum Admin
(18+) Sonuna Kadar İzleyin. Burası Bursada bir mezbaa ve 8 aylık hamile bir inek. İnsanlık bitti diyeceğiniz bir görüntü. Bu videoyu herkes paylaşsın ki GÜNDEME taşınsın ve haberciler, yetkililer bu konuyla ilgilensin. Bu ayıba hep beraber son verelim.Ailemize, çocuklarımıza helal et yedirelim. Temizlikten uzak, din'den uzak, insanlıktan uzak bu tür işletmeleri durduralım. Lütfen Herkese ulaşması için paylaşın. DUYARSIZ KALMAYIN!
Teşekkürler.

[video]http://www.islamforum.net/mezbaa .mp4[/video]

Allah ıslah etsin bu insan müsvettelerini.Hayvancağızı tetkik edip kesime müsait olup olmadığını araştırmadan,incelemeden nasıl keserler aklım almıyor.Sonra o ne usul ile kesmek öyle.Sebep olanları Allah ıslah etsin.Başka ne denebilir ki???Yavruyuda diri diri çöpe atıyorlar.Kanım dondu.Yazık ki bu adamlar müslüman.Yarabbi bize neler yaptılar ne oldu bizlere???

Son düzenleme:
Ben videoyu sonuna kadar izleyemedim daha yarısında kapattım kanım dondu bu nasıl bir vahşet.Rabbim ıslah etsein bu tip insanları.

Merhamet... Tabii ki merhamet edenlerin en hayırlısı Allah (cc) dır. O en merhametli olandır, merhameti kendine farz kılandır. Ve O (cc) merhamet edenlere merhamet edendir, edicidir...

Merhamet edenlere, merhamet edilir...

Ya bunlar!?.

[/COLORAllahım kanım dondu yutkunamadım resmen...bide yemeyince derler ki bize abartıyonuz sizde ne şüphelisi herşey temizde şuda buda al işte insanlıkta ortada helal ette...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks