17 mart sabah namazindaki ses

sbhnmz

New member
neden bilmiyorum ama bunu artik saklamak istemiyorum, 7 yil once ruyamda bana ilerde birgun esim olacak insani benim icin dua etmesi icin namaza kaldirmam istendi ve ben bir odaya girip gercekten onu namaz icin uyandirdim. yuzu bulanikti, hatirlayamiyorum, tek hatirladigim sey odasi... bilmiyorum ruyaya itham edilmemeli cok fazla... dusunuyorum biryandan bu var diger yandan ruyalarimin genelde gercek cikmasi gibi bir durum var... gelecegimle ilgili kararlar verme asamasindayimkafam cok karisik...:confused: lutfen en azindan bana akil verin yada dua edin
rica_1.gif
...

dediklerini tam anlamadım.. şimdi evli misin? Biraz daha açıklarsan bilgili arkadaşlar yardım edecektir

Güzel kardeşim Rüya ile amel edilmez.
Yani ben rüyamda gördüm nasılsa gelip beni bulacak gibi bir hale takılırsan. O içinde olduğun yerde hayatın sona ererde kimsede seni bulamaz.,

Rüya yı bir müjdeci olarak görebilirsin Ama güncel amellerini yapmaya devam edersin. İnsanlardan uzaklaşmazsın. Tüm sosyal faliyetlerine devam edersin.

Rüya ile amel fasık olur:)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks