Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

1431 Yeni Hicri Yıl

bekir

sadece bir kul
Katılım
10 Eyl 2007
Mesajlar
8,198
Tepkime puanı
5,997
Puanları
113
Konum
Daðlardan, yaylalardan


1431 Yeni Hicri Yıl yarın akşam namazına müteakip başlayacak inşallah. Tüm İslam Alemine, İslamForum ve değerli üyelerine hayırlı, bereketli ve kazançlı olsun.




BU bağlamda bir dua:


senesonuduasi.jpg
 

MekSeLina

New member
Katılım
3 Haz 2006
Mesajlar
621
Tepkime puanı
300
Puanları
0
Konum
Yedi Tepeli Þehirden
Sene Başı Duası;


"Ey ALLAH'ım C.C. ! Sen Ebedi ve Kadimsin. İşte bu yeni senedir, ben Senden bu sene, şeytan ve dostlarından korunmayı, kötülüğü çokça emreden bu nefse karşı yardım ve beni Sana yaklaştıran amellerle meşgul olmayı isterim. Ey Kerem Sahibi, kabul eyle! " derse, şeytan: "Biz bu kişiden ümidi kesdik" der, ve ALLAH C.C. ona, kendisini sene boyunca koruyacak iki Melek görevlendirir.
 

samanyolu

New member
Katılım
19 Mar 2007
Mesajlar
2,063
Tepkime puanı
2,696
Puanları
0
Yaş
49
Konum
istanbul
Ey ALLAH'ım ! Bu sene, Senin razı olmayıp beni nehyettiğin şeylerden her ne yaptıysam ben onları unuttum, Sen ise unutmadın. Bana ceza vermeye kadirken mühlet verdin ve ben, Sana karşı gelme cüreti göstermişken beni tevbeye davet ettin. Ey ALLAH'ım! Ben bütün bunlardan dolayı senden mağfiret diliyorum. Beni mağfiret eyle! Ey Kerem sahibi! Ey Celâl ve İkram sahibi! Bu sene, Senin razı olup bana sevap vaadettiğin hangi amelleri işlediysem, Senden dilerim ki onları benden kabul edesin ve Senden ümidimi kesmeyesin!

Kendinden evvel hiçbir varlık olmayan, varlığı, hayatı, kullarına keremi, ziyade merhameti, nimetler bağışlaması sonsuz olan sensin Allah’ım! Sen Ebedi ve Kadimsin. İşte bu yeni yıldır ki; bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan ve dostlarından korumanı ve daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni Sana yaklaştıran amellerle meşgul olmamı senden isterim. Ey celal ve ikram sahibi Allah’ım. Ey Kerem Sahibi, kabul eyle! Efendimiz Muhammed'e (sav) ve âl-i Ashabına Salât-ü Selâm eyle!


Amin
 
Üst Alt