Zurück   IslamForum Ne Olursan Ol Gel > Islamforum Turkish > ..:: Gündem Haberleri ::..

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz

 
 
LinkBack Seçenekler Stil

Allahuekber ! Allahuekber ! Allahuekber ! Müjdeler Olsun!..70 israil askeri yaralandı...!
Alt 11.09.2007, 08:14   #1 (permalink)
Tercübeli Üye
 
talha_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
talha_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelik tarihi: 06.03.2007
Bulunduğu yer: simeranyadan..!
Mesajlar: 1.127
Tesekkür Etti: 57
4 Kunu Icin 6 Tesekkür Aldı
talha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 27
Standart Allahuekber ! Allahuekber ! Allahuekber ! Müjdeler Olsun!..70 israil askeri yaralandı...!

İslam Ümmetinin yüz akı Filistinli mücahidler Siyonistlere görülmemiş bir darbe indirerek....
11/09/2007
Click the image to open in full size.
İslam Ümmetinin yüz akı Filistinli mücahidler Siyonistlere görülmemiş bir darbe indirerek bir kerede 70'den fazla siyonist askeri yaraladı.

Bugün fecr vakti 1948 işgal sınırları içindeki Askalan kentine "Zikkim" adlı askeri üsse düşen bir füze 70'den fazla siyonist askeri yaraladı.


Siyonist İsrail rejimini sarsan bu füze operasyonu Filistin İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı olan "Kudüs Tugayları" üslendi.
Diğer yandan Hamas'a yakınlığı ile bilinen Filistin Halk Direniş Komiteleri'nin askeri kanadı olan "Selahaddin Tugayları" sözcüsü Ebu Mücahid, Askalan kentine iki füze attıklarını belirterek füze operasyonunu üslendiklerini açıkladı.
"Kudüs Tugayları" bugün saat 10:00'da operasyon ile ilgili olarak basın açıklaması yapacağını açıkladı..


İsrail kaynakları gece yarısında Gazze'nin Beyt Hanun bölgesinden Askalan kentine üç füze atıldığını, atılan füzelerin ikisinin açık alana düşerken birinin de doğrudan Zikkim askeri üssüne düştüğünü ve hastanelere sürekli yaralı asker taşındığını açıkladı. Yapılan açıklamada en az 70 yaralı askerin hastanalere kaldırıldığı bildirildi.


İsrail kaynakları, yahudi can kurtaran ekibi Magen David Adom'un 20 ambulans ile yaralı asker taşırken iki helikopter de yaralıların taşınmasına yardım ettiğini bildirdi.


Yaralı İsrail askerlerinin Askalan'daki Barzilai Medical Center hastanesine, Beersheba'daki Soroka University Medical Center hastanesine, Tel Hashomer'daki Chaim Sheba Medical Center hastanesine kaldırıldığı bildirildi.


Bir kerede ve bir füze ile bu kadar çok yaralı olmasının nedenlerini açıklayan İsrail işgal güçleri sözcüsü, Yediot Ahranot gazetesine yaptığı açıklamada, füzenin doğrudan askeri üsse isabet etmiş olmasından dolayı çok sayıda İsrail askerinin yaralandığını belirterek"Bazen güzeler doğrudan hedeflere isabet ediyor, bundan dolayı da çok sayıda ölü veya yaralı oluyor, şimdi olduğu gibi" şeklinde açıklama yaptı.

Gazze'de büyük sevinç yaşanıyor


Filistin İslami Cihad hareketi Gazze camilerinden yaptığı anonslarla, siyonistlerin askeri üsssüne düşen füze sonucu yaralanan İsrail askerlerinin sayısını açıklayınca Filistinliler tekbirlerle sokaklara döküldüler. Gazzeliler bu büyük zaferi kutlamaya başladı.

Filistin İslami Cihad Hareketi camilerden yaptığı anonslarda siyonist İsrail hedeflerine yönelik benzer operasyonların devam edeceğini açıkladı.
Zikkim askeri üssününün 2005 yılının Aralık ayında füze saldırılarına karşı güçlendirildiği, yüksek duvarlarla örüldüğü ve üste askerler için barakalar yapıldığı açıklandı.


Yaralı askerler çığlık atıp yardım çağrısında bulundu


Siyonist kurtarma ekibi Zaka'nın Yosi Namir adlı bir üyesi füze operasyonu sonucu ortaya çıkan tabloyu "korkunç" diye tanımlayarak "gerçekten çık ciddi bir durum. Roket askerlerin kaldığı barakanın üstüne düştü. Bir çok asker o anda uyuyordu. Füzenin düşmesiyle çok büyük bir panik yaşandı. Biz yaralıların hastanelere yetiştirilmesi için Magen David Adom'a yardımcı olmaya çalıştık. Her şey alt üst olmuştu. Askerler çığlık atıyor, imdat diye yardım çağırısında bulunuyorlardı" diyerek karşılaştığı ilk anı aktardı.


Üste görevli olan Orr adlı bir doktor da füzenin düştüğü anı "Füzenin gelişi sırasında kırmızı alarm sesini işittik, barakalara doğru koşmaya başladım. Tam bir hanik havası vardı. Sanırım bazıları neyih olup bittiğini anlamadı. Bunlar deneyimli askerler değildi" diyerek karşılaştığı paniği dile getirdi.


Zikkim askeri üssünün alarm sistemiyle donatıldığını belirten İsrailli kaynaklar, alarm füzesinin çaldığını ancak alarm sisteminin çalmasından bir kaç saniye sonra füzenin askeri üsse düştüğünü, bu sırada askerlerin uykuda olduğundan dolayı da kendilerini kurtaramadıklarını belirtti.

İzacâenasrullah...!

Allahuekber ! Allahuekber ! Allahuekber! Velillahil hamd...
__________________
ŞEHİT SOLUĞUN OLSAM SENİN

ISITSAM DÜNYANIN KUTUPLARINI..


*****
SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!


*****
EY KALPLERİ EVİRİP ÇEVİREN ALLAH´IM..!

KALPLERİMİZİ DİNİN ÜZERE SABİT KIL...!
 

Alt 11.09.2007, 10:57   #2 (permalink)
Tercübeli Üye
 
talha_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
talha_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelik tarihi: 06.03.2007
Bulunduğu yer: simeranyadan..!
Mesajlar: 1.127
Tesekkür Etti: 57
4 Kunu Icin 6 Tesekkür Aldı
talha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 27
Standart

Son Dakika 1: Askalan kentindeki yahudi hastanesi Barzilai Hospital Center 1255171 teleon numarası vererek bu numara üzerinden "acil yardım hattı" açıldığını bildirdi.

Son dakika 2: Siyonist rejim sarsılıyor : Siyonist rejim "Ulusal Birlik Partisi" milletvekili Effie Eitam hükümetteki "Şaş" ve "İsrail Evimiz" partilerine çağrıda bulunarak, Gazze'ye yönelik büyük çaplı bir saldırı yapılmaması durumundan hükümetten ayrılmalarını istedi.

Effie Eitam, siyonistlerin askeri üssüne den füzenin 70'den fazla siyonist askerin yaralanmasına yol açması üzerine
"Filistinliler kırmızı çizgileri geçtiler. İsrail Gazze'deki Hamas hükümetini yıkmak, tüm terör alt yapılarını yok etmek ve Gazze'ye silah girişini durdurmak için harekete geçmelidir" diyerek çok şiddetli bir misilleme yapılmasını istedi.


Son dakika 3: Siyonist İşgal güçleri Gazze'nin Beyt Lahiye bölgesini top ve tank ateşine tuttu. İlk belirmelere göre bir Filistinli kadın ile kızı yaralandı. Siyonist rejim saldırının Filistinli mücahidleri hedef aldığını ileri sürdü.

Siyonist işgal güçlerinin bu saldırısına karşılık Filistinli mücahidler de Askalan bölgesine bir füze daha attı

Son dakika 4: Filistinliler "zafer kutlamaları"na devam ediyor. Camilerin minarelerinden kutlama sesleri yükseliyor.

Filistin İslami Cihad'ın açıklaması: Bölgenin en büyk askeri üslerinden biri vuruldu

Filistin İslami Cihad hareketi füze operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada siyonistlerin askeri üssüne yönelik füze operasyonunu "direnişi nve Filistin halkının büyük zaferi" olarak tanımlayarak "biz siyonistlere sadece füzel değil, aynı zamanda bir mesaj gönderdik" dedi.

Filistin İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı "Kudüs Tugayları" adına açıklama yapan Ebu Ahmed "bu operasyonumuz siyonist düşmanın Gazze'ye yönelik saldırı tehditlerine verdiğimiz bir cevaptır. Biz bu gece bu tehditlerin bizi yıldırmayacağını ispat ettik, direniş durmayacak. Gazze'yi istila etmeye kalkmaları durumunda Gazze onlar için bir gezinti yeri olmayacak" dedi.

Filistin İslami Cihad hareketinin diğer bir komutanı da siyonistlerin askeri üssünün kendileri için öncelikli hedef olduğunu belirterek "Bİz bu üstte çok sayıda İsrail askerinin bulunduğunu biliyorduk. Yine aynı şekilde bu vaktite bu üssü vurmamız durumunda çok sayıda askerin hedef olacağını da biliyorduk. sonuçta bir tesbitlerimiz de doğrulanmış oldu. Bu üs İsrail'in bölgedeki en önemli üslerinden biriydi ve şimdi biz bu üssü vürduk" dedi.

Son Dakika 5: ASKERLERİN AİLELERİ İSRAİL ORDUSUNU SUÇLADI


Filistinli mücahidlerin “zafer Fecri” sonrasında büyük bir şoka giren Yahudiler birbirlerini suçlamaya başladı.

Filistinli Askeri üste yaralanan 70’den fazla askerin aileleri askeri üssü koruyamadıkları için İsrail ordusunu suçladı. Asker aileleri “Bu saldırı önlenebilirdi. İsrail ordusu üssü güvenli hale getiremedi” diye İsrail ordusunu suçladı.


Yaralı İsrail askerlerinin kaldırıldığı hastanelerin doktorlarından Carmi Bartal Füze parçaları ile yaralanan askerlerin durumunun ağır olduğunu, diğer askerlerin de ağır şoka girdiklerini ve travma geçirdiklerini açıkladı.


Son Dakika 6: HAMAS “ZAFER FECRİ”Nİ KUTLADI

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas tarafından yapılan açıklamada “bunun Allah’tan gelen bir zafer olduğuna inanıyoruz. Direniş, Filistinlilerin kendilerini savunması ve haklarını elde etmeleri için meşru bir haktır” denilerek bu büyük zafere vesile olan Filistinli mücahidleri kutladı.

Son Dakika 7: Siyonistlerdn itiraf: geç kaldık!

Filistin mücahidlerin füze operasyonunun siyonistlerdeki sarsıntısı sürerken işgal rejimi şeflerinden “İslami Direniş” karşısında aldıkları yenilginin itirafları da gelmeye başladı.

Siyonist rejim bakanlarından Eli Yishai, İsrail ordu radyosuna yaptığı açıklamada, “Çok daha önce, yıllar önce şiddetli bir şekilde bunlara karşılık verebilmeliydik. Şimdi görülüyor ki harekete geçmekten başka bir seçenek yok!” dedi.

Siyonist reijim kamu güvenliği bakanı Avi Dichter ise, bildik tehditlerini yineleyerek “sorun caydırıcı amaçlı operasyon yapma sorunu değil, sorun bunu ne zaman olacağıdır” diyerek Gazze’ye yönelik büyük çaplı bir saldırının zamanlamasını ayarlamaya çalıştıklarını ileri sürdü.

Son Dakika 8: SİYONİSTLERİN SALDIRISINDA 4 FİLİSTİNLİ YARALANDI

Filistinli mücahidlerin Siyonistlerin askeri üssünü dağıtmalarının ardından, Gazze’ye top ve tank atışı yapan Siyonist işgal güçlerinin 5 ile 21 yaşlara arasındaki aynı aileden dört Filistinliyi yaraladıkları bildirildi.


Son Dakika 9: İSRAİL: ASIL SORUMLU HAMAS’TIR

İsrail askeri üssüne yönelik gerçekleştirilen füze operasyonunun sorumluluğunu Filistin İslami Cihad ve Filistin Halk Direniş Komiteleri’nin üslenmesine karşın, Siyonist rejim şefleri, Yahudi hedeflerine yönelik saldırılara engel olmadığı için Hamas’ın sorumlu olduğunu ileri sürdü.


Filistin İslami Cihad haraketi “Kudüs Tugayları” mücahidlerinden Siyonistlerin her türlü saldırılarına karşı hazırlıklı ve tedbirli olmalarını istedi. Mücahidlerden cep telefonu kullanmamaları ve toplu ulaşımlardan kaçınmaları istendi.


Siyonist İsrail rejimi şefleri Yahudi hedeflerine yönelik operarasyonlardan Hamas’ı sorumlu tutarken, Hamas hareketi’nin Gazze söcüsü Fevzi Berhum Fecr Zaferi’nin Allah’ın bir lütfu olduğunu belirterek operasyonu gerçekleştiren bütün mücahidleri tebrik etti.


Gazze Refah’ta esnaflık yapan Ahmed el Şeyh adlı bur Filistinli de “Bu çok azametli bir operasyon. Kudüs Tugayları’nı selamlıyorum ve onlara bu gibi operasyonlar Filistin halkına izzet ve güven kazandırdı” diyerek Filistin halkının duyduğu sevinç ve onuru dile getirdi.



video için tıklayınız;
__________________
ŞEHİT SOLUĞUN OLSAM SENİN

ISITSAM DÜNYANIN KUTUPLARINI..


*****
SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!


*****
EY KALPLERİ EVİRİP ÇEVİREN ALLAH´IM..!

KALPLERİMİZİ DİNİN ÜZERE SABİT KIL...!
 
 

Lesezeichen

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB-Code ist Açık.
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık
Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ya Allah, Bismillah, Allahuekber bekir Konu Dışı 8 24.02.2008 19:50
Allahuekber... ebedi Arşiv 0 20.08.2007 23:14
Hayata iman gözüyle bakana müjdeler olsun... Azra Genel Islam Konular 2 28.04.2007 20:14
Müjdeler yasin15 Arşiv 0 11.09.2006 20:15



WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:18.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.

Template-Modifikationen durch TMS
IslamForumAd Management RedTyger