Zurück   IslamForum Ne Olursan Ol Gel > Islamforum Turkish > Oku - Düşün - Anla

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil

Diri Diri Topraga Gommustulerdi!
Alt 11.09.2007, 02:22   #1 (permalink)
Yeni Üye
 
muhammedcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelik tarihi: 10.09.2007
Bulunduğu yer: Hollanda
Yaş: 38
Mesajlar: 10
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
muhammedcan Tanınma yolunda
Tecrübe Puanı: 0
Standart Diri Diri Topraga Gommustulerdi!

Canim kizim;

Dogdugun gunu hatirliyorum,soguk bir zemheri gunuydu.Senin dogumunu beklerden ,heyacandan iceride duramadigim icin, hastene kapisina ciktigimda iliklerime kadar usumustum.

Ve sen dogmustun!
O guzel cennet kokunla yuregimi isitmistin.
Bir kizim olmustu,baba olmustum,dunyanin en mutlu insani oluvermistim..


Ve ilk baba deyisini hatirliyorum da o mutlulugu ancak babalar anliyabilir.Beni dunyada daha hic bir sey on anki mutlulugu verememistir.

Daha uc yasina yeni basmistin,butun kucuk sureleri beraber ezberlemis,her kucagima gelisinde bir one bir arkaya giderek onlari bana tekrar okur o guzel tatli dilin ile nasil olmus babacigim derdin.



Ve buyudun ilk okula basladin;Hergun okuldan gelisinde o gun olanlari en detaylarina kadar anlatirdin.Bende butun heyacanla dinler babamin beni dinleyisini hatirlar,demek o da benim gibi mutlu olurmus diye dusunurdum.

Ve bir gun annen hatira defterini gizlice alir ve 11 yasinda yazdigin su satirlari okur;Ben babami daha cok seviyorum,onun gozlerine bakmam yeterli onun bir seyden hosnut olup olmadigini hemen anlarim; bana kizmasina gerek yok

Keske yazmasaydin kizim onlari,o satirlar beni senden alacak.Beni sana hasret biracak ,bizi birbirimizden ayiracakti.Seni o kadar cok seven baban sensiz kalacakti.

Vede oyle oldu.

Biliyorum gormesemde sizi terketmek zorunda kalan baban icin hatira defterine beni artik sevmedigini yazacaktin.

Ama buna su taa derinden yanam gonlum razi gelmezdi.Butun gayretimi gosterecek sana tekrar kavusacaktim.

Hatirliyor musun kizim,hani bir gun camiden gelince bana demistin ki ;Babacigim Peygammer efendimiz (SAV)gelmeden once kiz cocuklarini diri diri topraga gomerlermis.Bir baba cocugunu diri diri topraga nasil gomer.
Evet kizim dogrudur.Ama bak bizim dinimiz kiz cocuklarini basimizin taci yapmistir.Cenneti sizin ayaklarinizin altina sermistir.
Ve ben demistim ki ne pahasina olur ise olsun baban hic bir zaman seni yalniz birakmayacak,sen babanin hep o kucuk prensesi kalacaksin.

Sozumde durmaliydim,sana mahcup olmamaliydim.Ama gun ve gun degisiyordun,yuksek topuklu ayakkabilar giymeye,makyaj yapmaya baslamis babanida artik SIK aramaz olmustun.Ama benim hicbir gunum sensiz gecmiyordu ,sen yannimda olmasan dahi ,yatarken sen karsimda gibi iyi geceler prensesim yatmis olmalisin Allah rahatlik versin,Rabbim sana dunya ve ahiret sadeti versin,bu dunyada insin ve cinnin butun serlerinden korusun,Rabbim yarin buyudugunda Dinini bilen ,yasayan,Allah korkusu bilen birini nasip etsin.Dayanamiyorum Rabbim ,herseye kadir olan Rabbim,bir seye ol dediginde derhal olduran Rabbim bir seyi vesile kil kavustur diye dua eder uyur,gozlerimi acar acmaz da yine sen aklima gelir canim kizimda namazina kalkmismidir acaba diye dusunur Rabbim uyandir onu diye dua ve niyazda bulunurdum.Hatta bir keresinde demistin ki ;babacigim usenipte namaza kalmak istemedigimde uykumda bir el beni siddetli sekilde salliyor uyandiriyor.


Evet canim prensesim,onlar kiz cocuklarini diri diri topraga gomuyorlardi.Utaniyorlardi kiz babasi olmaktan.Ben hep seref duydum senin varligindan.Ama asil tehlike nedir bilirmisin ceylan gozlu kizim;Simdiki anne babalar kiz evlatlarini diri diri topraga gommuyorlar,kiz evlatlarini diri diri atese atiyorlar.O diri diri topraga atilan kucuk cocuklar direk cennete gidiyordu,o kucuk yasta oldurukdukleri icin.

Ya evladinin varligindan habersiz olan,onlara herseylerini veripte Allah ve peygammer,Kuran sevgisini vermeyenler,cocuklarinin nerde kiminle sabahladigindan haberdar olmayan anne ve babalar ne yapiyor biliyormusun kizim;Diri diri cehennem atesine atiyorlar.Simdi beni daha iyi anladigina cok eminim.

Ve canim kizim o mutlu haber, aradan gecen onca seneden sonra, bugun geldi.Rabbim bir sebeb halk eyledi ve biz bir ay sonra tekrar kavusacagiz.Bu tercih senin tercihinmis.Beni ne kadar cok mutlu ettin bilemessin.Rabbimde seni mutlu etsin.

Biraz daha sabir,sadece baban degil ayni zamanda arkadasin,gonul dostun,sirlarini paylastigin dert ortagin sana kavusacak.
Ve ben bir kez daha dogdugun andaki mutlulugu yeniden duyacagim.Bak artik butun cihan da sana kavusacagimi biliyor.Okuyanlar ve sen dua et Rabbim kavusmamiz icin cikacak engelleri bertraf etsin.

Bu fakir,zavalli baban icin duani eksik eyleme

Seni cok ama cok seven baban,
__________________
Allahim;beni hicbir zaman kendime birakma.Hep seninle Rasulun ile birlikte olayim.Dirildigimde onun(sav)kollarinda olayim
Bakinca bu gozler hep onu gorsun,
Konusunca bu dil hep onu soylesin
Dinleyince bu kulaklar hep onu duysun,
Rabbim beni senden baskasina hic bir zaman muhtac eyleme
AMIN
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Lesezeichen

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB-Code ist Açık.
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık
Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayrılığın ardından,diri kalan yürekler... hannane Oku - Düşün - Anla 2 23.03.2007 21:45
...diri Tutun Kalbinizdeki öfkeyi... talha_ Genel Islam Konular 1 13.03.2007 10:24
Karikatürist Diri Diri Yandı hasret Genel Islam Konular 5 10.01.2007 13:06



WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:40.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.

Template-Modifikationen durch TMS
IslamForumAd Management RedTyger