PKK'ya ait 6 internet sitesi Türk hackerlar tarafından hacklendi..
Kendilerine Cyber Protest Tim adını veren bir grup, terör örgütü PKK'nın son günlerde artan olaylarına "misilleme" olarak nitelendirdikleri sanal saldırılarda bulundu.
Grubun internet üzerinden yaptığı açıklamada, Türk sitelerine yönelik saldırıların devam ettiği belirtilerek saldırılar üzerine karşı saldırıya geçildiği ve 2 Mart Salı saat 01.00 itibariyle PKK'ya ait 7 web sitesinin "Cyber Protest TiM özel Kuvvetler Grubu" tarafından hacklendiği belirtildi.
Hacklenen sitelerin içeriği boşaltılarak şehit fotoğrafları ve konuyla ilgili bir yazı yerleştirildi. Hacklenen ve "Türk milleti adına el konulmuştur" ifadesi bulunan siteler şöyle: www.rojajino.com, www.gerilla-forum.com, www.kongra-gel.com, www.pkk.org, www.rojaciwan.com."
__________________ Sallallahu Aleyhi Vessellem: "Kabrimi bayram yerine çevirmeyin. Bana salât getirin. Getirdiğiniz salât nerede olursanız olun bana ulaşır." (Ebu Davud: 2/218) "Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed " "Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim." "Allah'ım! Ümmi Peygamber Muhammed (sav)'e onun aline ve ashabına salât ve selam eyle."