+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: Balıklar ve Karıncalar

Serhan Eğeryılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Serhan Eğeryılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    9

Standart Balıklar ve Karıncalar

Allah'a hamd olsun.Allah'ın elçisi Muhammed Mustafa'ya ve Muhammed Mustafa'ya yakın olanlara selam olsun.Selamın Aleyküm. 2 yerde okumuştum bu sözleri şöyle yazıyordu,

Sular yükseldiği zaman balıklar karıncaları yer,sular çekildiği zaman karıncalar balıkları yer,kimin kimi yiyeceğini sular belirler.

Selamın Aleyküm.
    Selamın Aleyküm.Arkadaşlar,bana cevap verecekseniz yada soru soracaksanız özel mesajdan sorunuzu sormanızı ya da cevabını göndermenizi rica ederim.Konunun adresini de gönderin ki o yeri bulabileyim.Bana özel mesajlarınızda atmış olduğunuz soru yada cevaplarınızı da yazarak kendi yazımın üstünde yazacağım inşallah.Selamın Aleyküm

Mücahid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mücahid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    139

Alıntı Serhan Eğeryılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah'a hamd olsun.Allah'ın elçisi Muhammed Mustafa'ya ve Muhammed Mustafa'ya yakın olanlara selam olsun.Selamın Aleyküm. 2 yerde okumuştum bu sözleri şöyle yazıyordu,

Sular yükseldiği zaman balıklar karıncaları yer,sular çekildiği zaman karıncalar balıkları yer,kimin kimi yiyeceğini sular belirler.

Selamın Aleyküm.
    Aleykum selam serhan bi süredir forumdan uzağım ama bakıyorum hayli aktifsin maşaallah bi süre sonra yine kendini eleştirme noktasına dönerek bütün konularına nedamet mesajları asmayasın.Yazdığın konuları ince eleyip sık dokumanı salık veriyorum.Ha bu arada suların balık ve karıncaların sahibi belirler her hareketi.Nüansları belirt lütfen.İnsanlar yanlış anlamasın.Selam ile
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Suskunluğum aseletimdendir...
    Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
    Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
    Birde söyleyene bakarım adammı diye...

Serhan Eğeryılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Serhan Eğeryılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    9

Ben uzun zamandır aktif değilim son 2-3 gündür aktifim elhamdülilah,nedamet mesajları asmak ne demek ? Bu arada bu örnekte yazdığım sular belirler sözü de Karıncanın Balığın Rabbi onların hakkında adaleti suları alçaltarak yükselterek verir diyordum,Allah izin vermez ise su alçalamaz ve yükseltemez,anlam sabit belli,bunu okuyan adam Allah'ın hakim olduğunu bilmez mi ? Bilir bu yazıda adaleti gören insan Allah Teala Hazretlerini bulur.
    Selamın Aleyküm.Arkadaşlar,bana cevap verecekseniz yada soru soracaksanız özel mesajdan sorunuzu sormanızı ya da cevabını göndermenizi rica ederim.Konunun adresini de gönderin ki o yeri bulabileyim.Bana özel mesajlarınızda atmış olduğunuz soru yada cevaplarınızı da yazarak kendi yazımın üstünde yazacağım inşallah.Selamın Aleyküm

+ Konu Cevaplama Paneli