Selamun Aleykum.
Gerçekleri bizden saklamayın...![]()
Bu vesileyle inşaAllah tanımadığımız kitaplarla tanışırız.
Ben şuan:
'Ahmed Lütfi Kazancı-Özlenen Şafak'
okuyorum.
Mevla okuduklarımızı anlamayı; anladıklarımızla da amel etmeyi lutfetsin inş.
Selamun Aleykum.
Gerçekleri bizden saklamayın...![]()
Bu vesileyle inşaAllah tanımadığımız kitaplarla tanışırız.
Ben şuan:
'Ahmed Lütfi Kazancı-Özlenen Şafak'
okuyorum.
Mevla okuduklarımızı anlamayı; anladıklarımızla da amel etmeyi lutfetsin inş.
Evet Dogus abiye katiliyorum!
Ben 3 hafta önce okuyup bitirdigim kitabi tavsiye edeyim:
Ali karacam- Ögrencinin basari portresi!
Bu kitap inanin benim basarimi hep öne sürüklememe yardimci oldu oluyorda halen!
O yüzden dedim ki sizde okuyun ve hep beraber gücleselim!
Kitabin konusu ise su:
Nasil basarili olacaksiniz?
Nicin basarili olacaksiniz?
Nasil baslayabilir de sonsuz basariya gitmek icin bilet alabilirsiniz?
Ben bu basliklari kendim yazdim suan o kitaptan yazmasdim ama bu basliklar en önemli basliklar sanirim!
Eger zor gelmeyecegini bilseydim sizden kesinlikle isterdim okumanizi cünkü dinimizin daha cok "akilli" "pratik" ve "iyi plan uygulayabilen" askerlerine ihtiyaci vardir!
Cok güzel bir konuya degmissin abi![]()
hmmm ben simdi Durali yilmaz´in ÖLMEDEN ÖLENLER kitabini okuyorum.
Allaha sukur her gün kitap okuyabiliyorum...!![]()
Imâm-i Gâzali
<<kalplerin Kesfi>>
Tavsiye Ederim.. Cok Güzel Ve önemli Konulara Deginiyor Imam-i Gâzali Bu Kitabinda..
Vesselam
~..GÜLÜMSEYIN HAYATA.. ~
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bencede Guzel bir konu![]()
Bende Mustafa Celik Vuslat Sevdasinin olum cicekleri´ne basliyacagim![]()
Bu kitabi kesinlikle okumak istiyordum daha nasip olmadi ömrüm yeterse insALLAH biryerlerden bulup okumak istiyorum!Derya Nickli Üyeden Alıntı
InsALLAH cok iyi faydalanirsin Derya ablacigim!![]()
Sara Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa Çelikin yeni kitabı mı ? Bütün kitaplarını okudum ama bunu duymadım![]()
Merhaba. Suan okudugum bir kitap degil ama okumayi dusundugum bir kitap var. Aranizda bu kitabi okumus olanlar varsa yardimlarini rica edecegim.
Hasan Arikan'in Muhtasar Islam Tarihi Siyer-i Nebi Peygamber Efendimiz'in Hayati adli kitabi hakkinda bilgisi olan varsa yorumlarini, kitabi almadan once okumak isterim. Kitabin dili anlasilir mi? Mesela Arapca kelimeler varsa bunlarin Turkcesini ayni sayfada belirtmisler mi? Benim icin onemli olan kismi bu, cunku bu tur kaynaklari henuz cok fazla okumadigim icin okudugumu kolayca anlamak istiyorum. Eger varsa bildiginiz sade bir dille anlatilmis olan Siyer tavsiyelerini de belirtirseniz cok sevinirim.
Sevgiyle... Guzel paylasimlara...
Tolstoy- Gizlenen kitap Hz. Muhammed'i okuyorum. Gerçekten okumaya değer bir kitap.
Mü’min, Cennete kavuşuncaya kadar, kulağına gelen hayırlı söz ve hikmete doymaz...
Türkiye gazetesinin 92 yılında verdiği A dan Z ye evliyaların hayatını okumaya çalışıyorum onları okudukça inanılmaz haz duyuyor...Çok saygıdeğer insanlar olduğunu bir kez daha görüyorum
Nisa Suresi 59
Ey iman edenler! Allah'a itaat edin. Peygamber'e ve sizden olan ülülemre de itaat edin. Eğer bir hususta anlaşmazlığa düşerseniz Allah'a ve ahirete gerçekten inanıyorsanız onu Allah'a ve Resûl'e götürün (onların talimatına göre halledin); bu hem hayırlı, hem de netice bakımından daha güzeldir.
Paylaş