iyiyim. ALLAH' a çok şükür.
zihnim biraz olsun rahatlaştı. Herhalde vucüd yorgunluğu artmasından.
iyiyim. ALLAH' a çok şükür.
zihnim biraz olsun rahatlaştı. Herhalde vucüd yorgunluğu artmasından.
[SIGPIC][/SIGPIC]
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
hey gidi hey
hasrete hasret ekliyorum![]()
..kelâmın ağusu ikram olunsa, şeker şerbet der içeriz..yağmur yağanda su vermesen, ağlar, gözyaşımızı içeriz..ger sen bize kaşın çatsan, biz kendimizden geçeriz..gönül ko'maz hiçbir demde, cânan için candan geçeriz
bugün iyiyim...kimse bozmasın.. Allah korusun
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Allah iyiliğini versin mhmt kardeş , beni sorarsan ben de iyim![]()
efraill, ruşen_alp kardeşlerim Allah razı olsun sizden de..sizinde iyiiğini bozulmasın inş.
hayırlı geceler..
selametle...
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Hastayım biraz ruhumda sıkılıyor hali ile.![]()
Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.
..kelâmın ağusu ikram olunsa, şeker şerbet der içeriz..yağmur yağanda su vermesen, ağlar, gözyaşımızı içeriz..ger sen bize kaşın çatsan, biz kendimizden geçeriz..gönül ko'maz hiçbir demde, cânan için candan geçeriz
Paylaş