bir.dost Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Öncelikle Selam-un Aleykum ...
Allah-u Teâla'ya Günlerce Dua Ettim.Allah'ım Bana Bir Kul Nasip Et Beni Bu Dünya'nın Pisliğinden Zina'sından Kurtarıcak Bir Kul..Çok Dua Ettim Allah'a ve Allah Dua mı Kabul Etti .. Fakat Bir Sorun Var.Sevgilim Alevi :S
Arkadaşlar Alevi'lik Günahmıdır :S Biraz Bu Konu Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz Ne Yapmam Gerekiyor ?
Ben Ona Anlattım Peygamber Efendimiz (S.A.V) Hz.Muhammed'dir.İslamın 5 Şartı Vardır.Namaz Oruç Zekat Kur-ani Kerim Hac .. Bunları Zaten Biliyorum Dedi .. Biz Cemevine gidiyoruz dedi dönüyoruz fLn :S bişiler dedi .. Arkadaşlar ne yapmam lazım nolur Allah Rızası için bana yol gösterin :S
Eğer Sevmeseydim yollarımızı ayırırdım fakat uzun süreli ilişkiden sonra alevi oldugunu yeni öğrendim :S Allah rızası için yardım :S
Aleyküm Selam,
Yapmanız gereken öncelikle dininizi sizin öğrenmenizdir. Siz dininizi bilmeden karşınızdakine anlatamazsınız. Öyle 5 şartı var demekle İslamı anlatamazsınız. Emin olunuz müslüman olmayanlar da o şartları biliyorlardır.
Dininizi bilmediğinizi düşünüyorum, çünkü alevilik günahmıdır sorunuz bende bu düşünceyi uyandırdı. Hristiyanlık sizce günah mıdır? Evet diyorsanız, kendi sorunuzun da cevabını vermiş oluyorsunuz zaten.
Müslüman bir erkeğin, alevi biri ile evlenmesinde bir sakınca yoktur. Fakat evliliğin sağlıklı yürümesi ve ileride doğacak çocuklar bakımından sakıncalı olabilir.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Paylaş