ibrahim571632 Nickli Üyeden Alıntı
Kana kana gülmenizi öneririm o halde.
Bize,Allah rızası için İlgili şahsın son günlerde astığı yazıların içerisinden bir kaç ayet alıp yahut bir kaç hadisi şerif alıp sadece siyaset değilmiş bakın diyebilirmisiniz???
Ayrıca ilgili şahsın onca yazısı içerisinde siyasi empozizasyon ve diktelerini farkedememişseniz adınıza üzülürüm.
Siz farkedememiş olsanızda yahut komik bulup gülsenizde bizim için önemli bir konuydu ve gereğinin yapıldığını düşünüyorum.
Ayrıca buna bir insanı kaybetmek ona tahammül edememek olarak bakmayın.Bu foruma girip aaaa şuna bak birde bu foruma islamforum adını koymuşlar deyip ve çıkıp gidenleri ve gidenlerle birlikte kaybettiklerinize bir bakın
Selametle...
Öneriniz için teşekkür ederim tebessüm etmeyi tercih ediyorum bu başlıkta hem ilk yazdıklarınıza hem de bu alıntısını yaptığım kısıma..
Öncelikle şahsın açtığı ve mesaj yazdığı (isterseniz son günlerdeki yazılara bakabilirsiniz ) başlıklara bakarsanız birçoğunun zaten islami başlıklar altında açılmadığını nakledilenlerin çoğunun alıntı olan makaleler olduğunu görebilirsiniz kaldı ki insanlar forumlarda fikirlerini özgürce paylaşır mutlaka bir ayet veya hadis nakletmek zorunluluğu olduğunu sanmıyorum bu islami bir forum olsa bile.
Şahsın kimseye kendi siyasi görüşünü dikta ettiğini sanmıyorum ben kimseye karşı bir tehdit içeren mesajını görmedim kimseyi zorladığına da şahit olmadım sizin böyle bir gözleminiz varsa paylaşın bizde bilelim.Herkesin kendi siyasi görüşü var saygı duyarız aynı görüşü paylaşmak zorunda değiliz örnek vermek gerekirse bu başlığı açan arkadaşın avatarı siyasi bir partinin amblemi ama o insan kendisine onu yakıştırıyorsa ben onu bu hareketinden dolayı engellemeyi haklı görmüyorum göremem de saygı duyarım o kadar.
Son olarak şahsın yazılarını bu sitede görüpte gidenler hakkında siz bir istatistiğe sahipseniz bizimle paylaşırsanız sevinirim ama ben kendi adıma bu arkadaşın paylaştığı kimi yazılardan faydalandım .Sonuç olarak herkesi eşit mesafede tanımadığım bu sitede sadece naklettiği makaleler veya fikirler siyasi söylem tadında olduğu için birisinin yasaklanmasını uygun bulmadım bulmuyorum da bu da benim kişisel yorumum kimse katılmak zorunda değil benim yapılana katılmadığım gibi..
saygılarımla..
Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemez. Herkesin kazandığı hayır kendisine, yaptığı kötülüğün zararı yine kendisinedir.(BAKARA 286)
Paylaş