???
???
Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir...
Dünya Bir Bekleme Odasıdır,Çağrılınca Gireceğiz..(IlyasKüçük)
Bu güzel ifadeleri sevgi, saygı ve coşku ile karşılıyoruz.
Dileriz sözde kalmaz, dileriz zulme set olur, dileriz başka hesapların bir parçası olmaz.
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Bu Adam İçin Ölürüm.İyiki Allahımız Bize Dinden Anlıyan Bir Başbakan Yolladı.
Ne diyor dinde yahudileri öldürün mü? Rahmetli erbakan bile bu kadar anti-semitizm yüklü değildi.İsrail ve yahudiler bu zamana kadar araplardan 100 kat daha yararlı bir millet olmuştur bize.Bu Adam İçin Ölürüm.İyiki Allahımız Bize Dinden Anlıyan Bir Başbakan Yolladı.
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Acıyorum sana hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Ölen bir kesim varsa bakın hangi dine mensup ve çağın ne kadar gerisinde?Pusulası ilimi,bilimi göstermeyen sizin gibiler yüzünden bu uçurum dahada açılıyor.Bu mesajı attığın pc nin içinde bak bakalım hangi parçalar yahudi sermayesi.Eminim intel kullanıyorsundur.![]()
O değilde, Erdoğan güzel KONUŞUYOR.. !
Selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Yok sana değilBanamı Diyosun Ne Diyosun Bi Anlamış DeğilimAma Evet İntel Kullanıyorum Kesin Sen TurkTel Kullanıyosundur.
bekire.Yolda sivil bir yahudi görse öldürecek derecede doldurulmuş.Sorsan ondan iyi müslüman yoktur!
Paylaş