Konu Kapatılmıştır
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 12

Konu: Korkuyorum, suç mu işledim?

imansahibikiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üyeliği durduruldu
    Tecrübe Puanı
    0

Unglücklich Korkuyorum, suç mu işledim?

arkadaşlar ben bi siteye üyeydim ve beni atmaya başladılar ve ben terkar tekrar üye oldum ve yeniden attılar beni ve bu iştende yılmadım sonra bir sürü üyelik alıp durmadan o siteye üye oluyordum biraz önce siteye girdim şöyle yazıyordu bu sitede süresiz yasaklandınız hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya karar verdim ıp adresiniz üzerine bi yasaklama yapılmıştır yazıyordu şimdi çok gerildim korkuyorum ya beni mahkemeye verirseler babamın haberi yok bundan anneme gösterdim ne yapıcam ben söyleyin korkuyorum şu an adam resmen yazmış ben anneme babama nasıl açıklıcam bu olayı şimdi biz savcılığamı gidicez

mice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mice isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    7

site içeriği nedir?

umuma açık sitede üye olmakla suç işlenmiş sayılmazki. eğer illegal bir yazınız vs. yoksa korkmanıza da gerek yok.

mavigezegen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    6

Alıntı imansahibikiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bi siteye üyeydim ve beni atmaya başladılar ve ben terkar tekrar üye oldum ve yeniden attılar beni ve bu iştende yılmadım sonra bir sürü üyelik alıp durmadan o siteye üye oluyordum biraz önce siteye girdim şöyle yazıyordu bu sitede süresiz yasaklandınız hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya karar verdim ıp adresiniz üzerine bi yasaklama yapılmıştır yazıyordu şimdi çok gerildim korkuyorum ya beni mahkemeye verirseler babamın haberi yok bundan anneme gösterdim ne yapıcam ben söyleyin korkuyorum şu an adam resmen yazmış ben anneme babama nasıl açıklıcam bu olayı şimdi biz savcılığamı gidicez
    Suç teşkil edecek bir yazınız yoksa birşey olmaz. Fakat bence neden her defasında yasaklanıyorsunuz onu sorgulamak gerek. Neden yasaklandığınızı söylerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Tecrübe Puanı
    0

hep insanlara devamlı mesajlar atıyordum ve adamda öyle demiş

mavigezegen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    6

Merak etmeyin yasa dışı bir yazınız yoksa bir sorun olmayacaktır. Sanırım korkutmak ve bir daha o siteye girmenizi engellemek için böyle bir uyarı yapmışlar. Fakat siz de daha dikkatli olun, yapılması istenmeyen şeyleri ısrarla yapmayın. Her sitenin belli başlı kuralları vardır, o kuralları okuyun ve sitenin kurallarına göre hareket edin. Böyle davrandıktan sonra hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. Selametle.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

ibrahim571632 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ibrahim571632 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    24

Konuyu babanız dahil Ailenize bildirmeniz daha hayırlı olur inşallah.Aileniz ile istişarenizde Üyelere attığınız mesajların suç teşkil ettiği kanaatine varmazsanız korkmayın hiç bir şey olmaz EvvelAllah. Ancak mesaj içeriği çok önemli.Çok korkutmuş ama sizi...
    Konu ibrahim571632 tarafından (23.09.2009 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.
    Kainatta en yüksek hakikat imandır,imandan sonra namazdır.(Sözler/Said Nursi)

esmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    esmer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    5

Cidden ne güzel kafa buluyorsun.Sen eğlenmene bak küçük kız
    Korkma sana birşey olmaz

Tecrübe Puanı
    0

yemin ediyorum ben kafa bulmuyorum allahın üzerine yemin ediyorum ben kafa bulmuyorum korkuyorum bende stress oluştu şu an stressliyim moralim bozuk allahım şahidim olsun yalan söylemedim söylemiyorum ilgi çekmedim çekmiyorum kafa bulmadım bulmuyorum doğruları söyledim söylüyorum

MekSeLina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MekSeLina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Tecrübe Puanı
    29

Her musibet'ten bir ders çıkarmak gerekir. Önce kendinizle bir muhakeme yapın belki hayırlara vesile olacaktır bu olay.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...

Tecrübe Puanı
    0

o sitedeki insanlar bana bir sürü hareket etmişlerdi ende sinirlendim ben bu sefer gaza geldim ben de onlara saldırdım bana akılsız beyinsiz gerizekalı meşhur yaratık allahın yaratığı diyorlardı bu lafları beni çok ezdi bende onlardan intikam almak için onları gıcık etmek için durmadan üyelik alıp üye oluyordum beni atıyorlardı ben durmadan üye oluyordum

Konu Kapatılmıştır

Paylaş