İlgili video kaynağı, bir başka site reklamı içermemeli.
İlgili video kaynağı, bir başka site reklamı içermemeli.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Dünyada dost istersen Hazreti Allah Yeter.Delil İstersen Hazreti Muhammed Yeter.Meşgul Olmak İstersen de İbadet Yeter.İbret Almak İstersen De Ölüm Yeter.Bunlarda Yetmesse Narı Cehennem Yeter.
Kaderin Ne İse Olur Etme Merak.Uyma Kendi Nefsine Hakkın Emrine Bak.Altından Ağacın Olsa Zümrütten Yaprak.Akıbet Gözünü Doyurur Bir Avuç Toprak.
Bu videonun kaynak adresini ekleyiniz. Zira bu şekilde hem forum kurallarına uygun değil, hem ilgili site haklarını saklı tutmuş.
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Ben anlayamadım; Beytullahın yakın çekim görüntülerini paylaşan bir arkadaş var ve Başka bir islami forum sitesinin adı görünüyor diye Ben bu adresi göremiyormuyum?
Kardeşlik duygularımızdamı zaaflara uğradı!
İDRÂK'ın yüceliğine eremiyorsanız,İNKÂR'ın basitliğinden sıyrılınız...
Rasul nedir! Nebi nedir!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
أَلَمْ تَرَى كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِ (1) أَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍ (2) وَأَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْرًا أَبَابِيلَ (3) تَرْمِيهِمْ بِحِجَارَةٍ مِنْ سِجِّيلٍ (4) فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَأْكُولٍ (5
[SIGPIC]http://www.otoboyama.com/images/baris1.png[/SIGPIC]
Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...
goruntulerın ana kaynagını nerden nasıl bulucam bılmıyorum ama arastırıyorum ve ıysallah bulurum bu konu hakkında bılen varsa da yardımlarınızı beklıyorum selametle
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Dünyada dost istersen Hazreti Allah Yeter.Delil İstersen Hazreti Muhammed Yeter.Meşgul Olmak İstersen de İbadet Yeter.İbret Almak İstersen De Ölüm Yeter.Bunlarda Yetmesse Narı Cehennem Yeter.
Kaderin Ne İse Olur Etme Merak.Uyma Kendi Nefsine Hakkın Emrine Bak.Altından Ağacın Olsa Zümrütten Yaprak.Akıbet Gözünü Doyurur Bir Avuç Toprak.
Buyrun link burda
YouTube - Gizli Kamera ile Beytullah'ı gezelim
İmtisali cahidu fillah olubtur niyetim,
Dini islamın mücerred gayretidir gayretim.
Fazlı Hak ve hikmeti cündü ricalullah ile,
Ehl-i küfrü serteser kahreylemektir niyetim.
Embiyau evliyaya istinadım var benim,
Lütfü Haktandır hemen ümidi fethu ve nusratım.
Nefsim ve malımla nola kılsam cihanda içtihad,
Hamdülillah var gazaya sad hazaran rağbetim.
Ey Muhammed! Mucizatın Ahmedi muhtar ile,
Umarım galib ola Edayı dine devletim!
Paylaş