+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 5 ve 5

Konu: Demokratik açılımın getirecekleri

Kalpteniman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kalpteniman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Demokratik açılımın getirecekleri

Dafosta: Sayın başbakan tayyip erdoğanın göğsümüzü kabartmasından sonra Ailece kendisine
    karşı muhabbet duymuştuk. Hakikaten gelmiş geçmiş en üstün meziyetllere sahip bir başbakan.
    Her şey çok güzel şekilde devam ederken, kimin tezgahladığı belli olmayan bir demokratik
    açılım diye bir çalışma başlatıldı. zahiren baktığımızda çok iyi niyetle hazırlandığını görüyoruz,
    Fakat ilerisi düşünüldüğü zaman içime korku düşüyor ve sanki vahim hadiseler olacak gibi!
    Elimde olmadan içimde huzursuzluk peyda oluyor. Geçen gün bu gelişmeler hakkında konuşurken
    çok sevdiğim birisi bir rüya gördüğünü anlatmak istedi buyur anlat dedim. Rüyamda sayın tayyip
    erdoğanı yüksek bir yerde halka konuşurken gördüm. Birdenbire durdu kendi başına kulağının
    olduğu kısıma öyle şiddetli bir şekilde vurdu ki, kafa tası çatladı. ve ben rüyanın verdiği korkuyla
    uyandım dedi ve bana manasını sordu. Ben yorum yapmadım rüyalarla amel edilmez fakat ben
    yine de siz muhterem kardeşlerimden yorum bekliyorum. yazarsanız sevinirim..Selametle kalın..

YANLIZ HZ.ALLAH C.C KORK
    Akl-ı selim sahibi ol.
    Aklını kullan.Yalancı olma,hakikatın hılafını söyleme
    'Ben İzzet ve Celal sahibi Allahdan korkuyorum'diyorsun. Halbuki sen Onun gayrinden korkuyosun.Cinden de,İnsandan da,Melekden de korkma. Gerek konuşan ve gerekse sükut eden canlıların hiçbirinden korkma.
    Dünya azabından da korkma,ahiret azabından da korkma.Sadece ve yanlız,azab ile azab edecek olan (ALLAH) dan kork ..

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    41

Allah kafirin oyununu başına yıksın.
    Allah iyi niyetlilere, niyetinin yanında feraset ve dirayet versin.
    Allah iyi niyetlilerin hidayetini karartmasın.
    Allah ırk üzerinden değişimler değil, dengesizlikler üzerinden değişimler yapmanın yolunu göstersin.
    Allah bize yardım etsin.
    -Amin-

İyi niyet, tek başına yetmiyor hocam.

selametle..
    CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...

heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    41

Duamızı ettik. Güzel ama bir sorun var...

Bizim gibilerin duası şuna benziyor: Allah'ım, sen bana kulluk et diyorsun. Ben sana tam olarak kulluk etmiyorum/edemiyorum ama sen beni dualarımı kabul edeceksin.

Allah affetsin.

İşte, duamız bile tövbeye muhtaç sözü çok doğru. Bu söz Mustafa İslamoğlu'na mı aitti ne... Doğru söylemiş.

selametle..
    CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...

heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

Bekası umud edilen devletlerin bir takım hususiyetleri vardır ve bunlardan en önemlisi de adalettir.
    Bu aynı zamanda orada yaşayan halkın zulüm görmemesinin de devamıdır.
    Adalet olmayan yerde, hiç bir sosyal kavram iş göremez.
    Demokrasi kavramının ise bu gün artık içi boşaltılmış bir bardan olduğunu bilenler biliyor. Demokrasi kavramı sadece dayatılma aracıdır artık.
    Kişisel haklar ile milli kavramlar silinemez.
    Vatan, halkların yaşadığı yerdir, cem'i ülkedir, belli bir milli politikası ile de devlet.
    Demokratik açılımı bu bilgiler ışığında açıklamak gerekir.
    Türkiye de demokratik açılım ihtiyacı varsa, tüm halk için olmalıdır. Eğer belli bir zümreye ithaf edilecekse bunun adı imtiyazdır. İmtiyazlar ise, imtiyaz verilenlerin baskısı/etkisi/erki ile olur ki, bu da imtiyaz göreceklerin devlete/ülkeye galebe çalmasıdır, ciddi bir bağamsızlık sendromudur.
    Eğer verilenin adı imtiyaz değil de kısıtlılığın kaldırılmasıysa, bu da bu güne kadar yapılmış zulmün belgesidir.
    Bu saydıklarım bu yüzyılda bir ülkede varsa, kabahat maalesef o ülkede yaşayan kör, sağır, dilsiz ve en önemlisi izansız, iktidarsız halkların meselesidir.

İzah gereken kısımlar inşallah izaha kavuşturulacak...

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

mice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mice isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    7

Davosta göğsümüzü kabartması çok kısa sürdü zaten. Hemen ardından İsraille ilişkilerimizin daha iyileşecği yorumu yapıldı.

Oradaki hareketin İsrail Başkanına değil sunucuya olduğuda pekiştirildi.

Yani o kabarma olayı uzun sürmedi.

One minute the end.

Rüyanızda kafasını bir yerlere vurma olayı gerçek hayattada olabilir.

Müslümanlardan oy alıp, hiçbirşey yapmadıkları sürece.

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş