+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: Çok sıkıntayım ve içimde kötü bir his var

  1. #1
    arewdaren isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13.11.2010
    Yaş
    20
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Ausrufezeichen Çok sıkıntayım ve içimde kötü bir his var

    Arkadaşlar ilk olarak hayırlı akşamlar.İnternet üzerinden oynanan bir oyun oynuyordum.Oyundaki karakterimi 350 tl gibi bir fiyata sattım.900 gündür oynuyordum bu oyunu.Sattıktan sonra çimde kötü bir his oluştu acaba haram paramı bu diye.Bunun üzerine ablamın telefonu tuvalete düşüp televizyonumuzda yanınca iyice içime bi kurt düştü acaba haram paramı yedim diye.Parayı vermek istemiyorum ama çokta kötü hissediyorum.Bilgili kişiler varsa aydınlatırsanız çok sevinirim.Haram paramı yiyorum.

  2. #2
    seyfullah putkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seyfullah putkıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Üyelik tarihi
    30.09.2005
    Bulunduğu yer
    Ruhlar Aleminden
    Yaş
    28
    Mesajlar
    5.956
    Tecrübe Puanı
    65

    Standart

    şahis düşüncem şu ki, bir ömür bu düşünce ile yaşamak çok ağır. Hele 350 liranın bize kazandırdıklarından daha ağır. Bu içinizdeki sesi susturamıyacak, ve hergeçengün biraz daha belki artıcak, belki ilerde bu hassasiyetinizi bu parayı harcadığınızda ötürü kaybedicek, ondan sonraki kazançlarınıza dikkat etmiceksiniz. Onun için sizin yerinizde olsam ya aldığınız kişiye geri iade edin, yahut o kişiye ulaşamıyorsanız, kurban dönemi gelmiş o kişinin adına hayırda bulunun.
    Bu hisle bir ömür yaşanmaz...

    Ebu Abdullah Numan bin Beşirden (ra), rivayet edildi dedi ki:
    Rasulluh (sav)’i işitim buyurduki:

    Muhakkaki helalaçıktır, haramda açıktır, ve bu ikisinin arasında şüpheli işler vardır, insanların çoğu onları onları bilmezler,her kim şüphelerden sakınırsa, dinini ve ırzını korumuş olur. ve her kim de şüphelere düşerse harama düşer, aynen koruluğun etrafına otlatan çoban gibi koruluğa girmesi yakın olur, dikkat edin her bir padişahın bir koruluğu vardır dikkat edin Allahın koruluğuda haramlarıdır, dikkat edin cesedde bir et parçası vardır ki, o düzgün olursa cesedin hepi düzgün olur, o bozuk olursa cesedin hepsi bozuk olur, dikkatedin o kalptir. (Buhari ve Müslim rivayet etti (Hiyle’nin adamlarındandır. 4 /44-50)
    Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
    HADDİMİ BİLİRİM derim....

    Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)

  3. #3
    sumisali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üyeliği durduruldu
    Üyelik tarihi
    03.04.2009
    Mesajlar
    1.938
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Kiraz helal mi üzüm helal mi diye araştırmayız bize Açıklanmamışsa helaldir

+ Konu Cevaplama Paneli

Benzer Konular

  1. Kötü arkadaşımız: Gaflet
    By asel in forum Oku, Düşün, Anla
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22.10.2008, 16:31
  2. Kötü Söz-Lanet
    By HuLuSi_KaLP in forum Oku, Düşün, Anla
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.06.2008, 08:22
  3. İyi mi, Kötü mü?
    By beyza in forum Hikayeler ve Hisseli Kıssalar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14.10.2007, 20:53
  4. Ağlar içimde çocukluğum
    By hannane in forum Şiirler
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 18.07.2007, 20:57
  5. Iyi Ve Kötü
    By emreTURK in forum Oku, Düşün, Anla
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 16.01.2007, 21:04

Paylaş

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.