+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 19

Konu: Allah rızası için acilen dua edin

imansahibikiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üyeliği durduruldu
    Tecrübe Puanı
    0

Idee Allah rızası için acilen dua edin

akramam olan irem ustanın eren adlı bebek olan kardeşinin bir türlü hastalığı geçmiyor iremin kardeşi ateşler içinde yatıyormuş erenin devamlı ateşi çıkıyormuş eren havale geçirmiş dün gece doktor demişki beyninde bazı kalıcı sorunlar hasarlar olabilir havelenin yüzünden demiş erenin annesi ilaçları veriyor ama geçmiyor hastalığı erenin savunma sistemi çöküyormuş erenin vücut direnci mikroplara virüslere bakterilere direnemiceyek kadar düşmüş ve iremin beyninde tümör var nolursunuz dua edin duaya ihtiyaçları vardı ve irem için ve eren için dua edin benim şükrü diye bi dedem var dedem alzmhimer midir nedir o hastalığı var ve şu an hastaneye yatıyor şükrü dedemin durumu çok kötü şükrü dedemin tansiyonu fırlamış ve bi şişe serum vermişler ve hayla durum kötü değişme yok ben takıntılarımı yenemiyorum takıntılarım dahada arrttı

mesafe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    6

Kimsenin kaldıramıcağı yükü vermezmiş Rabbim siz el açın secdede canınızın çok fena yandığı bi anda RABBİNİZE yakarın o er yada geç duanıza icabet edecektir,her şeyde bir hikmet var ama yinede hacet namazına başlayın sabırr sabırr...ayrınca takıntılarınız her ne ise vesvese ise üzerine gidin bir zaman sora yenersiniz bi iznillah sizde bize dua buyrun....YARADAN YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...vesselammm...
    ...HEP NEFİS ÇIKAR KARŞIMA,ÖLÜP ÖLÜP DİRİLSEM...
    ...HERKESTEN KAÇMAK KOLAY KENDİMDEN KAÇABİLSEMMM..
    .

مسافه

Tecrübe Puanı
    0

takıntılarımın üstüne gidiyorum ama yenemiyorum iremin ve kardeşine çok üzülüyorum niye allah bana bunları verdi

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

Dünya da imtihan var. Başka bir şey arayan, yanlıştadır.

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

Tecrübe Puanı
    0

iremin kardeşi eren yine ateşlenmiş iremin kardeşi erenin durumu çok feci ya benimde takıntılarım var takıntılarımı allah almıyo of ya

mesafe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    6

Alıntı imansahibikiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iremin kardeşi eren yine ateşlenmiş iremin kardeşi erenin durumu çok feci ya benimde takıntılarım var takıntılarımı allah almıyo of ya
    Off deme Afff de herşey hemen anında olcak die bir şey yok güzel kardeşim sabır ve duaaa....
    ...HEP NEFİS ÇIKAR KARŞIMA,ÖLÜP ÖLÜP DİRİLSEM...
    ...HERKESTEN KAÇMAK KOLAY KENDİMDEN KAÇABİLSEMMM..
    .

مسافه

Tecrübe Puanı
    0

hiç takıntılarımdan kurtulamıyorum moralim çok bozuk stresten üzüntüden takıntıdan saçlarım dökölüyor benim içinde dua eder misiniz benimde acilen duaya ihtiyacım var yaşamak bile istemiyorum kara toprağa girmek istiyorum keşke gelmeseydim bu dünyaya acı çekmek içinmi geldimerenin durumu kritikmiş dün gece eren derin bi uykuya dalmış birden ateşi yeniden yükselmiş ateş düşürücü şurup vermişler ama ateşi hayla yükseliyormuş erenin dışkısı anormalmiş eren ölüyor gibiymiş ve iremin kardeşi eren her gün kabız annesi zeytinyağı içirmiş ama dışkısını yapamıyormuş avazı çıktığı kadar ağlıyormuş çok canı yanıyormuş ve ireminde beyninde 4 cm lik tümör varmış doktor dedi bugun yine doktora gitmişler doktor iremin annesine helpa tablet ve becozim c ver demiş doktor synolox ve cartal iğne yapmış ama hayla durum çok feci erenin annesi geçen süre içinde 2 kez zeytinyağı vermiş ve doktor 3 kez lavman yapmış ve şu an hayla çözüm bulunamadı erenin annesi tüp lavman yapmış ve hint yağı vermiş ama hiç işe yaramamış ve erenin annesi erene hep katı şeyler veriyor küçük parçalara ayırarak ve eren aşırı derecede zayıf görünüyor ve eren çok az anne sütüyle besleniyormuş ve şükrü dedemin durumu biraz iyiye gidiyormuş ve idrar yollarında problem varmış ve iremin beyninde tümör baskı yapıyormuş nolursunuz dua edin abiler ablalar çok zor durumdayız ben şükrü dedem eren irem lütfen abiler ablalar allahtan şifa bulmamızı ümit edin dualarınız üstümüzden eksik olmasın irem beyninden 6 gün sonra ameliyat olucak acilen dua edin iremin ve şükrü dedemin ve benim kurtulmam ve eren kurtulması için dua edin allaha bize destek olun allahla beraber abilerim ablalarım irem çok mutsuz ireminde bazı sağlık problemleri var irem inş ameliyat masasından kalkar amin ya çok üzgünüm üzülüyorum iremin karaciğeri büyükmüş iremde karaciğer yetmezliği varmış ve irem çok streese girmiş ve irem daha 7 yaşlarında filan ve iremin karaciğeri çok garip çalışıyormuş ve iremin idrarında bazı hücreler görülmüş ve iremin idrarsında kristaller görülmüş ve iremde algılama problemi varmış ve çok az algılıyormuş ve iremin annesi iremin kardeşi erene allah cezanı versin dedi küçüçük bebeğe daha o bebek bende uyardım onu ve iremin annesi iremi çok kötü bi şekilde dövüyor ireme ve erene beddualar ediyor
    Konu imansahibikiz tarafından (29.08.2009 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.

Tecrübe Puanı
    0

nolursunuz dua edin lütfen iremin durumu çok kötüleşmiş bilinç kaybı bayılmalar filan olmuş

esmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    esmer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    5

İmansahibikız,bak sen bu sıkıntılarından nasıl kurtulacaksın biliyor musun?

Psikiatrsite gitmen gerek.Bak sen psikiatrsite gidersen tüm sıkıntılarından kurtulacaksın ve saçlarında dökülmeyecek.Çok mutlu olucaksın sana ilaçlar vericekler o ilaçlar sana yardım edicek.

Ayrıca tama insan yakınlarına üzülür ama bu derece üzülmez.Cidden İrem ve Eren'den bu kadar etkilenmezsin.Allah yardımcın olsun küçük kız

Tecrübe Puanı
    0

dalga geçmiyorum erenin ve iremin durumundan çok etkilendim annemle babam beni psikolağa götürmüyorlar ve dertlerimi sıkıntılarımı yenemiyorum duaya ihtiyacımız var çok acil bi durum var ve ereninde ireminde ve şükrü dedeminde duaya çok ihtiyaçları var nolursunuz sağlığımıza kuvuşalım diye allaha dua eder misiniz çok üzülüyorum erenin kendimin iremin ve şükrü dedemin kurtulmasını ve kendiminde kurtulmasını ve şifa bulmalarını ve şifa bulmamızı istiyorum

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş