istanbul çapa tıp fakültesinde yatmakta olan böbrek hastası AHMET ALP adlı hastaya acil kan ihtiacı vardır kan grubu farketmez
irtibat telefon
0535 704 71 48
muracat
CEBRAİL AYDIN
istanbul çapa tıp fakültesinde yatmakta olan böbrek hastası AHMET ALP adlı hastaya acil kan ihtiacı vardır kan grubu farketmez
irtibat telefon
0535 704 71 48
muracat
CEBRAİL AYDIN
Konu casus021 tarafından (23.06.2009 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
rabbim acil şifalar versin
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
amin rabbim razı olsun
Konu casus021 tarafından (23.06.2009 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.
rabbim acil şifalar versin kardeşim kan grubum 0 rh (-) negatif eğer lazım olursa bana özel mesaj atın kardeşim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Dünyada dost istersen Hazreti Allah Yeter.Delil İstersen Hazreti Muhammed Yeter.Meşgul Olmak İstersen de İbadet Yeter.İbret Almak İstersen De Ölüm Yeter.Bunlarda Yetmesse Narı Cehennem Yeter.
Kaderin Ne İse Olur Etme Merak.Uyma Kendi Nefsine Hakkın Emrine Bak.Altından Ağacın Olsa Zümrütten Yaprak.Akıbet Gözünü Doyurur Bir Avuç Toprak.
rabbim razı olsun
kardeşim kan bulana bildimi rabbim yar ve yardımcınız olsun..........
suanda biraz bulduk 300 ünite kanlazım rabbim razı olsun
Ben dün akşam vermiş olduğunuz telefon numarasını aradım fakat o an için gelip alabilme imkanlarının olamadığını söylediler.Benimde o saatte gelebilme imkanım yoktu.Aradığım kişide telefon numaram çıkmıştır saat kaç olursa olsun lazım arayabilirsiniz.
Rabbim acil şifalar versin.
İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...
rabbim razı olsun
Konu casus021 tarafından (23.06.2009 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
Paylaş