ALLAH kurtarıcı olarak bize ALLAH yeter. Bize Mehti (as) mı göndersin. Felaketlerden azabından ve gazabından yine ALLAH'a sığnırız. Kalplerimiz katılmaşmasın, ALLAH'ın hoşuna gidecek durumda olalım, ALLAH bizden razı olsun, biz zaten ondan razıyız. İnşallah ALLAH'ta bizden razıdır. bu gün 16 mart 2011 Japonya'da tekrar deprem olmuş. Japonya'da nükleer patlamaların önüne geçememişler, ölü sayısı 10.000'i aşmış. Amerikan askerleri japonyaya yangınları söndürmede müdahele etmeye başlamışlar. Radyosyon sızıntısı Rusya'ya kadar ilerlemiş durumda. Tokyo'da marketler, reyonlar boşaltılmış. Radyosyon oranı ilk seferden % 100 oranında artmış durumda haberlerini televizyondan sabah haberlerinde dinledik. Teknoloji ne kadar ileri olursa olsun, ne kadar akıllı olursan, ne kadar bilgili de olsan şeytan kadar bilgili olsan nafiledir. azazel, iblis şeytan olmadan önce meleklerin hocasıydı derler. Herşeyin tek sahibi olan ALLAH, bizden sadece salih kullar olmamızı istiyor. Bizde ondan Hz. Muhammed (sav) gibi salih kullarından olmak istiyoruz. Dünyanın en zengini adamı olsan sağlığın olmasa, dünya gibi koca bir gezegenin sahibi olsan köllerin olsa, teknolojide en ileri dercede olsan ne olur. Eğer kendi nefsini kabartırsan ben şu oldum bu oldum diye grurulanırsan felakete sürükleneceğiz. Şu anda bile dünyada primatleri ve sfenks bir çok yapıları bulunan büyük bir saltanat içinde yaşamış firavunlara bak. Denizin dibinde cesedi yanlız kutuplarda yaşayan bakteriler tarafından korunmuş halde secde eder vaziyette bulunmadımı. Firavun olsan ne olur. ALLAH peygamberimize Mihraçta "ALLAH'ın rahmeti ve bereki üzerine olsun" buyurmuştur. Peygamberimizde "Ve Ala ibadillahi Salihin" beni salih kullarının arasına koy. demiştir. Demekki, ALLAH'ın saltanatında yaşayacağız. ALLAH'ın rızasını kazanmış olarak yaşama fırsatı verilmiş bize ne büyük nimettir. Yine ALLAH bizden razı olsun, bilmeden istemeden onun hoşuna gitmeyecek bir durumda olduğumuzda ALLAH (cc) bizi affetsin, bağışlasın.
Pirimiz Seyyid Ahmet Er Rıfai ve Abdülkadir Geylani Hazretleridir.
Paylaş