Ey güzel müslümanlar ! Ey güzel kardeşlerim. Sizlere bir şey önereceğim. Gelin bu sese kulak verin.
Hani öldüğümüzde, musalla taşındayken namazımız kılınacak ya. Hani namazdan sonra bizim affı mağfiretimiz adına bütün cemaat hep bir ağızdan Fatiha'ı Şerife okuyacak ya. Hani ondan sonra da imam kardeşimiz; "ey cemaat ! merhumu/mehumeyi nasıl bilirsiniz ?" diye soracak ya ! Hep bir ağızdan tanısak da tanımasak da, "ölmüş gitmiş hesabı kapanmış bari iyi diyelim de rabbim 3 kişinin şahitliğinde iyi denilen bu faniyi umud edilirki iyiler arasına dahil eder" hüsn'ü niyeti ile "İY BİLİRDİK" deriz ya.
Çok şükr ! cüppeli Ahmet daha ölmedi ve hayatta. Başına bir musibet geldi, ağır bir imtihana tabi kaldı. Hepimiz, az yada çok medyadan takip ederdik, kimimiz yanında bizzat sohbetlerine iştirak etti yakından tanıdı. Daha bu güne kadar ağzından şeriata muhalif tarz da bir sözcük çıkmadı. Bazı ağır sohbetleri vardır ve inşaallah olmaya da devam edecektir. Biz müslümanların her konuda sorduğu sayısız sorularına da ayrıca yine cvap vermeye, Kur'an ve sünnet ışığında bir katre olmaya gönüllü devam edecektir inşaallah. Biz de, eğer ki bu musbetten Allah'ın (Celle celaluhu) yardımı ve inayeti ile kurtulmasını arzu ediyorsak (ki bu kardeşiniz canu gönülden arzu ediyor inşaallah);gelin bizde dua elimizi uzatalım. "Müğminler ancak kardeştir" ayetini önümüze alıp düstur edinerek 4444 salatı Tefriciye ile mülüman kardeşimizin yardımına dua silahımız ile gidelim. şeytan aleyhillaneyi sevindireceğimize, müslüman bir kardeşimizin gözyaşları ve hamd ü senalar eşliğinde secdelere kapanmasını seyredelim. Kendim de tek başıma çekerdim, her zaman yaparım çok şükr. Ama istedim ki; ne kadar nefes fazla olursa, Rabbim o nefes sahiplerinin içinde bir tanesinin nefesini belki daha çok sevecektir ve o nefes sahibinin hatırına bu kardeşimize yardım edecektir. Acizane bu kardeşiniz 4444 salatı tefriciyenin 1.000 tanesini çekmeye azm'ü kasd eyledi. Rabbimizin izni ve rızası ile inşaallah çekeceğim. Sizler de; ister beş tane, ister yüz tane, kiminiz 500 tane ile de olsa gelin bu sayı tamamlayıp hep beraber destek verelim. Herkes kısa mesajla buraya kaç tane aldığını belirtsin inşaallah. Çünkü sayı önemli bunda. Her gün foruma 80-85 kişi kah onlıne şeklinde kah offlıne şeklinde girip çıkıyor. 50 kişi geriye kalan 3444 taneyi paylaşsa adam başı 68 tane düşer. Eksik kalırsa inşaallah tamamlarız. Rabbim; yeryüzünde halisane Allah diyen kullarının arasına ilhak eylesin bu vesile ile cümlemizi !
Cüppeli Mahmut ÜNLÜ hocayı nasıl bilirsiniz ey İslamforumu cemaat : ben; "İY BİLİRİM". Ya siz ?
Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!
Paylaş