bu konular daha çok gençlerin cevap bulamadığı ihtiyaçları ile sınırlandıralım, genç olmayıp bu çağları atlatmış olanlar ve diğer hususlar tamamen sapıklık içinde olmaktır. ALLAH'tan başka yola sapanlar sapıklık içindedir. Ayrıca cinsel konularda da sapıtanlar iki kere sapıtmış sayılırlar. ALLAH (c.c) işlediğimiz günahları bağışlasın inşallah bizi bizimle bırakmasın. Gençlerin bu konularda yönelimleri cevap bulamayan duyguları, islama uymayan ikili ilişkileri, flörtleri vb. bu konular içine girer. Doğruyu söylemek gerekirse en çok islamı yaşayan kardeşlerimizin bile çocuklarını flört ederken görüyoruz, kız erkek farketmiyor. Ne kadar iyi aile eğitimi alsada, ne kadar görsede bilsede gençler uygulamaya gelince hayata bu konuyu aksettirimiyorlar. Çok nadir, şimdi gençlere günah değilmi diyeceksiniz herkeze günah tabi ben burada gençleri biraz daha sapıklığın dışında bırakıyorum. Genç olmayıpta halen bu tür davranışlarına devam edenler varsa sapıklık içindedirler bunu belirtiyorum. Eğer evliyse normal bir şekilde sağlıklı bir cinsel yaşamı öneririm. Evli değilse acilen evlenmesini öneririm genç ise hiç yorum yapmıyorum.
Pirimiz Seyyid Ahmet Er Rıfai ve Abdülkadir Geylani Hazretleridir.
Paylaş