Allah Zülcelal Hazretleri yine bir yeni Fıtır Bayramına ulaştırdı bizi.
Nihayetsiz hamd-ü senalar olsun.
Rabbim hayırlarla hal'leylesin, haşreylesin.
Bütün İslam Forum camiasının ve ailelerinin Fıtır Bayramı mübarek olsun...
Allah Zülcelal Hazretleri yine bir yeni Fıtır Bayramına ulaştırdı bizi.
Nihayetsiz hamd-ü senalar olsun.
Rabbim hayırlarla hal'leylesin, haşreylesin.
Bütün İslam Forum camiasının ve ailelerinin Fıtır Bayramı mübarek olsun...
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Herkesin bayramı mübarek olsun, bu arada bir şey soracağım arabistanda da yarın bayram mı yoksa ramazan 30 mu?
Müslüman aleminin ramazan bayramı mübarek olsun...
İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...
GÜL'Ü kokladım terindir diye,Seyrine daldım yüzündür diye,Yaprağına dokundum tenindir diye,Ben GÜL' e vuruldum SANA benziyor diye! YA RESULALLAH
Bugün ellerinizi her zamankinden daha cok acin. Avucunuza melekler gül koysun, yüreginiz cossun. Ramazan Bayraminiz hayirlara vesile olsun.
Kâfir bile olsa, hiç kimsenin kalbini kirma! Kalb kirmak, Allahü teâlâyi incitmek demektir.
Ahmed Yesevî Rahmetullahi aleyh
Allah Resulü (s.a.v.) buyurdu ki:
Allah katinda duadan kiymetli bir ibadet yoktur
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin biraraya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
Ramazan bayramınızı tebrik eder Alem-i İslama Malik-i Ebediden Saadet Niyaz Ederim.
HizmeT NimettiR...
Tüm Allah a teslim olmus alemin Ramazan bayraminin mübarek olmasini dilerim. Iyi bayramlar.
Tüm İslam alemi'nin ve İslamforum üyeleri'nin bayramları mübarek olsun.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...
Paylaş