DEğerli İslamforum.net MEnsupları konuyu belkide yanlış yere yazıyorum yanlış bi yere yazdıysam Özür Dilerim
Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım Dilerimki Bu Bayramın İslam Alemine Hayırlara Vesile Olması Dileklerimle
DEğerli İslamforum.net MEnsupları konuyu belkide yanlış yere yazıyorum yanlış bi yere yazdıysam Özür Dilerim
Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım Dilerimki Bu Bayramın İslam Alemine Hayırlara Vesile Olması Dileklerimle
ALLaH BiRDiR HZ.MuHaMMeD (S.A.V.) oNuN ReSuLuDuR.!! http://h1078086.serverkompetenz.net/070215/BXO_allahbirdir.gif
Allah razı olsun hayırlı bayramlar diliyoruz...
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
Herkesin bayramı mübarek olsun![]()
Nisa Suresi 59
Ey iman edenler! Allah'a itaat edin. Peygamber'e ve sizden olan ülülemre de itaat edin. Eğer bir hususta anlaşmazlığa düşerseniz Allah'a ve ahirete gerçekten inanıyorsanız onu Allah'a ve Resûl'e götürün (onların talimatına göre halledin); bu hem hayırlı, hem de netice bakımından daha güzeldir.
Tüm Müslümanların Kurban Bayramı Mübarek olsun.Yediklerinize İçtiklerinize dikkat edin.
Yılanbaşını hindileri ile tarihe gömen mekkenin fethini tekbirlerle yeniden yaşatan KURBAN BAYRAMIMIZ tüm islam alemine MÜBAREK olsun
HizmeT NimettiR...
Paylaş