Tüm İslam aleminin, tüm Müslümanların, Türkiye'nin, İslamForum'un mübarek bayramları hayırlı, bereketli, saadetli olsun inşallah... Tüm samimiyetim ve gönlümle kutluyorum.
Tüm İslam aleminin, tüm Müslümanların, Türkiye'nin, İslamForum'un mübarek bayramları hayırlı, bereketli, saadetli olsun inşallah... Tüm samimiyetim ve gönlümle kutluyorum.
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Ben de tebrike katılıyorum. Allah(c.c) kurbanlarınızı, ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin. Her kese hayırlı bayramlar arzusu ile.
bütün islam aleminin kuraban bayramı mubarek olsun rabbim kesmiş oldugunuz kurbanları kabul etsin
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
Mübarek Kurban Bayramımızın hayırlara vesile olması
dileğiyle..
Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemez. Herkesin kazandığı hayır kendisine, yaptığı kötülüğün zararı yine kendisinedir.(BAKARA 286)
Tüm islam aleminin kurbam bayramı mübarek olsun.
İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...
Bütün islam aleminin ve islam forum ailesinin Kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim ...Selam ve duayla...
Dikenli dallar gülüne hasret...
Tüm Müslüman kardeşlerimin canı gönülden kurban bayramını kutluyorum..Hayırlı Bayramlar selam ve duaylaa
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
Kurban bayramınızı kutlar,her gününüzün bayram tadında geçmesini dilerim![]()
Gelmiş, geçmiş tüm üyeleri ile İslamForum'un ve Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Paylaş