GÜL'Ü kokladım terindir diye,Seyrine daldım yüzündür diye,Yaprağına dokundum tenindir diye,Ben GÜL' e vuruldum SANA benziyor diye! YA RESULALLAH
Tüm İslam Aleminin ve İslam Forum'un Kadr Gecesini kutluyor, herkese mübarek olmasını diliyorum.
Dualarınızda olmak üzere...
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...
Kadir Geceniz Mübarek Olsun.
Bu gece Tüm İslam Aleminin Kurtuluşuna vesile olsun.
-Amin-
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
tüm islam aleminin kadir gecesi mubarek olsun
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
Herkesin kadir Gecesi mübarek olsun....tüm dualarimiz kabul olur insallah...
Allah'ım Sen affedicisin, affı seversin, beni de affet...
Hz. Aişe, Kadir Gecesi'ne ermenin şükrünü ve şevkini idrak etmek için Rasûlullah'a yönelip şöyle bir soru soruyor:
Ya Rasûllallah, Kadir Gecesi'ne erme şerefine nail olursam nasıl dua edeyim, dedim: Rasûlullah da şu duayı okumamı söyledi: 'Allah'ım Sen affedicisin, affı seversin, beni de affet.
(Allahümme inneke afüvvün, tuhibbu'l-afve, fa'fü annî)'
Tirmizi, Da'avât, 89
Hepimizin Kandili Hayırlarla dola!...
"Kendi kalbin, sırlarını muhafaza etmek için başkalarının kalbinden daha geniştir."
Geceniz mübarek olsun...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...
bütün islam alemininin kadir gecesi mübarek olsun
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
İslam aleminin Kadir gecesi mübarek olsun...
İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...
Paylaş