İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...
GÜL'Ü kokladım terindir diye,Seyrine daldım yüzündür diye,Yaprağına dokundum tenindir diye,Ben GÜL' e vuruldum SANA benziyor diye! YA RESULALLAH
Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun..
Dua ile...
Şükürler olsun erdik ramazanı şerife inşallah ramazanı şerifi layıkıyla geçirenlerden oluruz.
Hayırlı ramazanlar.
İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...
Rahmeti ile bereketi ile gelen Ramazan için hamd edip, şükr ediyoruz.
Herkese mübarek olsun.
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Hayırlı Ramazanlar
Ellerin semaya,dillerin duaya,gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim.
GÜL'Ü kokladım terindir diye,Seyrine daldım yüzündür diye,Yaprağına dokundum tenindir diye,Ben GÜL' e vuruldum SANA benziyor diye! YA RESULALLAH
islam aleminin ramazan ayı mubarek olsun
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
Talip olunan değer ne kadar büyükse, tabi tutulan imtihanlarda o kadar büyük oluyor.
Tut elimizden Rabbim, tut ki kalmayalım Sensiz.
Şüphesiz bizim tedbirimiz Senin takdirinden küçüktür.
Bizleri kazanma kuşağında kaybedenlerden değil, hakiki kazanan kahramanlarından eyle. Eyle de cehennem kapılarının sıkı sıkıya kapalı olduğu, şeytanlarında zincire vurulduğu bu mübarek ayı hakkıyla ifa edenlerden olalım.
Dualarda unutulmamak dileğiyle...
Rabbim hepinizin Ramazan-ı şerifi hayırlara vesile eylesin.
Hakkı ile yaşamak nasip olsun inşallah.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...
Paylaş