+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Ceza nedeni: babacan01: Seviyesiz, Mesnetsiz, Saldırgan Ve Kural Dışı Mesaj

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şuanda  online konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Ceza nedeni: babacan01: Seviyesiz, Mesnetsiz, Saldırgan Ve Kural Dışı Mesaj

Beitrag: Kadınlar erkeklerin kaburga kemiğinden yaratılmadı.
    Benutzer: babacan01
    Regelverstoß: Seviyesiz, Mesnetsiz, Saldırgan Ve Kural Dışı Mesaj
    Verwarnpunkte: 2

Interne Notizen:
    Hadis Düşmanlığı

Nachricht an den Benutzer:
    Bu formun adı İslam Forum'dur. Hadislere "boş lakırdı, ilim dışı" yakıştırması yapan kişi nefsinin peşinde koşandır ancak.

Biz " ne olursan ol, gel" derken, gel de Hakk'ı bul diyoruz. İslam'a söv diye kimseyi davet etmiyoruz maalesef!..

Original-Beitrag:
    Alıntı bekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet, bu cevap da çok güzel. Konuyu açana sormak lazım. Niye kafamızı patlattın?..

ben sana kadınların erkeklerin kaburga kemiğinden yaratılmadıklarını açıkladım. eğer sen diyorsan yok öyle değildir doğrusu kaburga kemiğindendir diye bana ayet getir yada benim gibi ispatlayacak delil getir. yoksa burda boş boş konuşmuş oluruz. ben sana yaratılışın nasıl gerçekleştiğini söyledim. sende bana benim gösterdiğimi yalanlıyorsan eğer aksini iddia ediyorsan delil koy bizde ona göre fikrimizi değişelim yanlışta ısrar etmeyelim sizin gibi değil mi ama!! hadislerle boş kuruntularla delil getirme istemem bana benim gibi delil getirmeni istiyorum yani bilimsel bir delil sunmanı istiyorum. doğruyu alkışlamak yerine doğruya taş atmak göreviniz olmuş anlaşılan. selam ile..

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şuanda  online konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Ceza Kaldirildi

Bu ceza kaldırıldı. Nedeni:

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş