çok ibretlik fotoğraflar bunlar..
allah razı olsun....
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Allah'u Teala muhtaçların yardımcısı olsun inşallah
Nisa Suresi 59
Ey iman edenler! Allah'a itaat edin. Peygamber'e ve sizden olan ülülemre de itaat edin. Eğer bir hususta anlaşmazlığa düşerseniz Allah'a ve ahirete gerçekten inanıyorsanız onu Allah'a ve Resûl'e götürün (onların talimatına göre halledin); bu hem hayırlı, hem de netice bakımından daha güzeldir.
allah razı olsun kardes
rabbim razı olsun kardeşim..
bismillahirrahmanirrahim Gayemiz:Allah'tır Önderimiz:Rasulullah'tır Düsturumuz:Kuran'dır Allah yolunda şehit olmak en yüce arzumuzdur..
katılıyorum sayın mhmt, işte ibret bu fotolardan alınır. azraille konuştum ibret alın demekle olmaz ( anlayan anladı )
bu fotolar için teşekkürler.Çok acı bir dururm ,bir tarafta insanlar bir gecede bir ailenin aylık gelirini harcarken diğer tarafta insanlar açlıktan ölüyor...
bu mudur insanlık.
Allah razı olsun kardeşim....Rabbim yardımcımız olsun....
...nerede olduğunu bilmeyene sılada bir gurbette.Ayrılığı bimeyene kavuşmakta bir hasrette...
Allah razı olsun.Allah yardımcımız olsun
yaws bunlar nedir böle yaaa kendimden yediklerim den içtiklerimden herşeyden ve aslında insanlığımdan unandım biliyormusunuz...
Paylaş