Maşallah Barekallah Subhanallah
Maşallah Barekallah Subhanallah
HizmeT NimettiR...
SubhanAllah
ALLAHU EKBER !!!
Dokuzdan Sıfıra YAŞAM...
9 Canlı bile olsaydın en fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden
Bil ki 7 düvele sultan dahii olsan yerin 6 mekan olacak sana...
En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin 4 açsan da gözlerini...
Bu 3 günlük dünyada mezarcıya 2 kat olup yalvarsan da nafile...
Ecel geldiğinde 1 gün sen de öleceksin...
İşte o an herşey 0 dan başlayacak...........!!!
bırakın bu işleri kardeşim,elinde allah yazınca ne oluyo?
yarın biride kalkar benimde ayağımın altında allah yazıyo der o zaman ne yapacaksınız?
Ümmetimden bir topluluk,insanlara galip gelinceye kadar kıyamet kopmaz.Kendilerine kimin yardım ettiğine,yada yardım etmediğinede aldırış etmezler{İbn-i Mace}
Bunlar bir yönden her şeyin O'na (cc) delalet ettiğini göstermek için bir tavırdır, küçümsememek lazımdır...
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
tam tersine islamın bu tür hurafelere benzetmelere saçmalıklara ihtiyacı yoktur...
kimse böyle resimlere bakıp imanda tazelemesin...
aklı selim hiçbir müslümanda bunlara bakıp iman tazelemez...
milletin imanını tazeleyecem diye öyle saçmalıklar zuhur ediyorki akıllar zarar...
bunların yalan dolan ve saçmalık olduğu anlaşılıncada,şuyu vukundan beter bu mevzular yüzünden,avam imanını sorgulayacak noktaya bile gelebiliyor...
Ümmetimden bir topluluk,insanlara galip gelinceye kadar kıyamet kopmaz.Kendilerine kimin yardım ettiğine,yada yardım etmediğinede aldırış etmezler{İbn-i Mace}
şimdi bir ayağın altına photoshopla haşa allah yazıp buraya getirsem,onada bakıp,subhanallah çekecekmisiniz?
yani sizin baktığınız gibi bakabilmek için nerede olmalıyız hele bi anlatın?
çok merak ediyorum sizler böyle resimler,aklınızca doğa üstü olaylar görmeseniz,allahın varlığı konusunda zaafamı düşüyorsunuzki,kuran ve sünnete sarılmak yerine,bu tür uyduruk şeylere sarılmayı bir meziyet sayıyorsunuz?
Bakın, eğer doğru düşünürseniz, fotoshop ile ayağın altına Allah yazmak da Sübhanallah dedirtmeli insana. Eğer o aklı ve imkanı insana vereni düşünürseniz dersiniz.
Allah'ın varlığı konusunda zaafiyet değil, her şeyde O'nu görebilmektir maksat. Kur'an ve sünnet ise bu sizin tavrınızı hiç beğenmiyor üstelik. Nereden baktığımızı görebildin mi... Sen nereden bakıyorsun?
Bütün Tağutları Red...
ben dine sonradan sokulan hurafe ve bidatlara isyan ediyorum,biri kalkıyor aslan kükredi allah dedi diyor,beriki karga gak demedi hak dedi diyor,bir diğeri uyduruk resimler yapıp kuran okununca saygı göstermedide bu yüzden bu hale geldi diyor...
bende diyorumki bunlar uyduruk masalsı hurafe türü şeylerdir...
evet allahın herşeye gücü yeter o mutlak kudret sahibidir,ancak biz bu tür şeylere prim vermeyiz,her zokayıda yutmayız...
nitekim bunları size söyleyen yarında karga hak demedi lat dedi (4 büyük puttan biri) der o zaman ne yapacaksınız?
allahı heryerde ve herşeyde görmenin alameti böyle hurafelere inanmakdan geçmiyor,kuran ve sünnetin benim tavrımı beğendiğinide delil getir derim...
kuran ve sünnet uyduruklara bidatlara hurafelere savaş açın diyor,ben delil getirebilirim pekala...
ayrıca herşeyin adabı ve yeri var tuvalette allah zikredilemeyeceği gibi ayağın altında yazan bir allahı gören müslüman buradaki hakareti sezinler sübhanallah çekmez,o ayağın kafasını keser diye düşünüyorum....
Bütün Tağutları Red...
Paylaş