namazlar tam manasıyla doğru düzgün kılınmadığı için,her türlü kötülklerin fenalıkların bizi bulması çok doğal..
TEK CÜMLE: TAM MANASIYLA SALİHJ BİR NAMAZ,YÜREKTEN SÖYLÜYORUM BİR GR KÖTÜLÜK,FENALIK,KİN VS KÖTÜLÜĞÜ NE SERDE BIRAKIR,NEDE FİİLATA GEÇİRTİR..
AMA YAPILMADIĞI İÇİNDE HALA KIVRANIYORUZ.. ÇELİŞKİLİ HAYATIMIZLA..
evet... haklısın kardes..
müminun 2 (Elmalılı Orijinal) Ki onlar namazlarında huşu'ludurlar
maun suresi 4-5 Fe veylün lil müsallin Ellezine hüm an salatihim sahun
Vay haline o namaz kılanların ki,Onlar kıldıkları namazdan gafildirler(habersiz,yanılgı içinde, önemsemezler).
Allah bizi bu durumdan korusun
ecmain.....
Allah(c.c.) razı olsun kardeşler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
televızyon ınsan oglunun kotu bı dusmanı bence..ve bu gıbı dızıler ınsanların aklına gırıyor namazda... tv olmasaydı..hersey daha ıyı olurdu bence..
MEDYA insanlari yonlendirmek icin birebir bi yontem....Sadece namazda degil HERTURLU insanlarin aklini celmeye calisilir medya tarafindan!!! Fazlam lafa gerek yok...HERSYE ORTADA!
Ama benim IMZAmdaki hadise bi goz atin!!! BUNU KENDIMDE HEP YAPARIM cunku... Ama sadece sinirlenince degil..her turlu seytani sey inasnin aklina gelebilir...!!!!....!!!! 5-10 kez soyledigimde aklim gene yerine geliyo![]()
allah cc seytanın sehrın korur bızlerı .....
amin kardesim
EUZUBILLAHIMINISEYTANIRRACIM BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM
MUHAKKAK KI ALLAH VE MELEKLERI PEYGAMBERE HEP SALAT EDERLER. EY IMAN EDENLER! SIZ DE ONA SALAT EDIN VE TAM BIR ICTENLIKLE SELAM VERIN. (AHZAB SURESI 56)
SADAKAL ALLAHUL AZIM
KIYAMET GUNUNDE BENIM SEFAATIME EN ÇOK LAYIK OLANLAR, BANA EN ÇOK SALAVAT GETIRENLERDIR. (HADIS-I SERIF)
SALAVAT
ALLAHUMME SALLI ALA SEYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALI SEYIDINA MUHAMMED VE SAHBIHI VE SELLEM(SAV)
Paylaş