intihar mı istişhad mı...!ikisi ayırt etmek lazım birbirinden...selametle
FİLİSTİN..
Acılar var bende duvağı açılmamış..
bekle.
Sana onları adayacağım...
m.islamoğlu
SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
rabbim şehadetini kabul etsin inslh.selam ve dua ile..
herşeye rağmen hoş görüntüler değil .
içinde Allah korkusu nu içtenlikle yaşayan bir kul, bir silahın gölgesinde o kadar rahat oturamaz.
hiç bir sekilde bu görüntülere razı degilim ....
zaif-i mutlak.:...ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
bilakis içinde Allah korkusu taşıyan kişinin hiç bir korkusu olmaz ..kaldıki bzim gördüklerimiz onlarının yaşadıklarının zerresidir ..bir çok insan bu tip girişimlere eylemlere karşıdır lakin sorulması gereken bir soru vardır ayeti kerimede ne diyor ''size karşı savaş açanlarla savaşın'' işte emir alenidir...diğer yandan aileleri komşuları sevdikleri dostları arkadaşları anaları babaları gözlerinin önünde binbir türlü işkenceyle öldürülen insanların haleti ruhiyesini anlamk için aynı şeyleri yaşamak gerektiğini düşünüyorum kaldıki normal bir ölümle yakını ölen birini anlamak mümkün değilken bu acılara zulumlere maruz kalanları anlamak nasıl mümkün olabilir. ..selam ve dua ile...
Allah razı olsun şehadetini kabul makamını cennet eylesin.Aldığı emaneti vermekten korkan bizlermi makbul kuluz yoksa emanetini güle oynaya geri sahibine teslim eden bu kardeşimizmi....Sevgilisine kavuşmayı dileyen bir insanın sevinci vardı yüzünde.Allah ondan razı olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Suskunluğum aseletimdendir...
Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
Birde söyleyene bakarım adammı diye...
Berfut kardeşim aklıma eski bir mevzu geldi...
Hatırlarsan İSLAMİ CHAT isminde bir konu açmıştın..Bende bu konunun paylaşılmasını uygun görmediğimi, böyle bir konunun Allah'ın selamını basit kılacağından bahsetmiştim..
Gelelim bugüne..Video da izlediğimiz kardeşimiz pisliklerin kökünü kurutuyor ,hepimiz keşke bu adamın yerinde olsakta o bombayı biz patlatsak diye düşünüyoruz..Sen diyosun ki bu görüntülere razı değilim..
İslamichat'e giren münafıklara savaş açıyoruz da, gerçek kafirlerin nasıl uçtuğunu görüncemi razı olmuyoruz......
"Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi". (İmam-ı Azam)
Paylaş