Hz.VAHŞİ (R.A.)
Herkes sahabinin ehemmiyetini bilmeli...
Hz.VAHŞİ (R.A.)
Herkes sahabinin ehemmiyetini bilmeli...
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
Allah razı olsun abey
Hepinize Selam olsun...
BACIMIN İFFETİ
BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE...
ACIRIM TÜKRÜĞE BİLLAHİ!
TÜKÜRSEM YÜZÜNE!...
Emeğine Sağlik...
Allah razı olsun cümlemizden...
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
Rabbim razı olsun
rabbimin hidayeti ne zaman kaplar bilinmez ..
zaif-i mutlak.:...ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
Allah razı olsun üstad...
Allah bizleri Hazreti Vahşi ( r.a.)'ın yolunda daim etsin....
Allah(c.c.) Hz.Hamzanın şehadetini nasip etsin bize.
Müslümanlığı Hz.Hamza gibi hem dilimizle, hem yüreğimiz, hem bedenimizle yaşamayı nasip eylesin.
En doğrusunu Allah (c.c.) bilir.
"De ki: Sizden, tebliğime karşılık bir ücret istemiyorum, isteğim ancak yakınlarıma sevgidir..."Şura/23.
Allahumme salli ala Muhammed’in ve Âl-i Muhammed
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve Resulike ve alel'muminine vel'muminati vel'muslimine vel'muslimati.
Allahım ! kulun ve Resulun Hz.Muhammed'e salat et. Mümin olan erkek ve kadınlara, müslüman olan erkek ve kadınlara da merhamet eyle.
Paylaş