COK GUZEL BIR ARAPCA ilahi...
http://www.3afooor.com/create.php?card_id=66
COK GUZEL BIR ARAPCA ilahi...
http://www.3afooor.com/create.php?card_id=66
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
Allah razi olsun seyfullah kardes. gittiginiz yerdede hic bos durmamissiniz bize bu güzel ilahileri, bilgileri ve yardim linklerini yolladiginiz icin yarabbim ne dileginiz varsa onu nasip etsin. amin
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
Allah (c.c)razi Olsun Kardesim.cok Güzel Bi Ilahi...ben Siteye Yeni üye Oldum...hepiniz Allaha Emanet Olun Inşallah
bu ilahinin indirme linki varmı acaba sanatcanın adı nedir
ya aslında bende cdisi var ama mp3 olmadığı için payaşamıyorum .. inşallah bir yolunu bulur paylaşırım..
Allahın(c.c) izniyle inşallah
EUZUBILLAHIMINISEYTANIRRACIM BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM
MUHAKKAK KI ALLAH VE MELEKLERI PEYGAMBERE HEP SALAT EDERLER. EY IMAN EDENLER! SIZ DE ONA SALAT EDIN VE TAM BIR ICTENLIKLE SELAM VERIN. (AHZAB SURESI 56)
SADAKAL ALLAHUL AZIM
KIYAMET GUNUNDE BENIM SEFAATIME EN ÇOK LAYIK OLANLAR, BANA EN ÇOK SALAVAT GETIRENLERDIR. (HADIS-I SERIF)
SALAVAT
ALLAHUMME SALLI ALA SEYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALI SEYIDINA MUHAMMED VE SAHBIHI VE SELLEM(SAV)
gerçekten çok hoş bi ilahi. insanın içini rahatlatıyor. sürekli dinlemeye çalışıyorum bu yüzden. paylaşan kardeşimden Allah razı olsun.
Allah C.C. sizden de razı olsun
ruhum dinlendi...Allah razı olsun.
Kalbi:11_1_203: en fazla nurlandıran şey; kızdığınız:4_9_15v: kimseye dua:11_7_104v etmektir
Paylaş