Selam Arkadaslar, bu sayfayi mutlaka bir izleyin:
http://www.youtube.com/watch?v=drhCYHe81w
(YouTube`da “367 kere Türkiyem“ klibi)
Daha sonra klip hakkindaki düsüncelerimizi burada paylasalim ve tartisalim dilerseniz...
Selam Arkadaslar, bu sayfayi mutlaka bir izleyin:
http://www.youtube.com/watch?v=drhCYHe81w
(YouTube`da “367 kere Türkiyem“ klibi)
Daha sonra klip hakkindaki düsüncelerimizi burada paylasalim ve tartisalim dilerseniz...
bu nedir? videonun linkinde oynamaya yaptım açılmaz. bu video bu siteye uygun değil... başka sitelerde paylaşırsanız dileyen ordan bulur..
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
- Sende Kimsin?
- Ben Hizmetkarım, tıpkı senin gibi!
- İyi de ben hizmetkar falan değilim.
- Düşünmeden cevap verme.
Aslında herkes hizmetkar değil mi ?
Herkes birilerine hizmet etmiyor mu?
...
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
serdengeçtıler sızin bu yayınladıgız link tamamen edepsızlıktır
bu gıbı seylerın yerı burası degıldır
burada bayanlar var, sızın aılenızden bır bayanın yanında bu klip ızlense kızmazmısınız. yuzunuz kızarmaz mı?
hıç yakışmadı
benım bu soyledıklerımı ıyı nıyetle okursanız memnun olurum
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"Şeriatın bir hakikatına, bin ruhum olsa feda etmeye hazırım. Zira şeriat, sebeb-i saadet [mutluluk sebebi] ve adalet-i mahz [mutlak adalet] ve fazilettir."
İlk sözleri duyduktan sonra anında kapattım. Böyle edepsizlikler kimin için, kimin rızasını kazanmak için?
Kendinize gelin yahu!..
"Şirk ümmetim hakkında, karanlık gecede kara taşın üzerinde karıncanın yürümesinden daha gizli bir şeydir." (hadis-i şerif)
Paylaş